Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanlığı İçin 6 İsim Genel Merkeze Davet Edildi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2014 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanlığı İçin 6 İsim Genel Merkeze Davet Edildi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir'de İl Başkanlığı görevi için altı isim ile istişare yapılacağı öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi Nevşehir İl Başkanlığı için altı ismi genel merkeze davet ederek görüşme yapacak. Nevşehir'den davet edilen isimler ile bir süre görüşme yapılacağı öğrenilirken AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine kimin getirileceği ise yapılan istişareler sonrasında belli olması bekleniyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı için davet edilen isimler şu şekilde; Salih Açıkgöz, Fahri Korucu, Fatih Güneş, Mustafa Erdoğan,  Serhat Sonugelen, Ahmet Efe, AK Parti Genel Merkezine davet edilen isimler ile bugün tek tek istişare yapılacağı daha sonra da İl Başkanlık görevine atama yapılacağı öğrenildi.   

AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir'de İl Başkanlığı görevi için altı isim ile istişare yapılacağı öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi Nevşehir İl Başkanlığı için altı ismi genel merkeze davet ederek görüşme yapacak. Nevşehir'den davet edilen isimler ile bir süre görüşme yapılacağı öğrenilirken AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine kimin getirileceği ise yapılan istişareler sonrasında belli olması bekleniyor.
AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı için davet edilen isimler şu şekilde;

Salih Açıkgöz,

Fahri Korucu,

Fatih Güneş,

Mustafa Erdoğan, 

Serhat Sonugelen,

Ahmet Efe,

AK Parti Genel Merkezine davet edilen isimler ile bugün tek tek istişare yapılacağı daha sonra da İl Başkanlık görevine atama yapılacağı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.