Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanlığı İçin 16 isim Başvuru Yaptı

SİYASET 23.09.2017 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanlığı İçin 16 isim Başvuru Yaptı

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı için 16 isim resmi başvuruda bulundu.
    AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından dün AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan temayül yoklamasında 16 isim AK Parti İl Başkanlığı için resmi başvuruda bulundu.   İşte AK Parti İl Başkanlığı İçin Başvuru Yapanların Tam Lisesi   Hakan Serçe, Emin Fırsatvermez, Mehmet Yücel, Mustafa Rauf Yanar, Ersin Doğan, Ali Kemikkıran, Fatih Güneş, Serhat Sonugelen, Edip Avşar, Umut Ergül, Mehmet Yalçın, Gökmen Yamangil, Gürbüz Dinç, Yasin Çelebi, Cumhur Aslan, Cemil Çöloğlu isimleri başvuru yaptı.   İl Başkanlığı için başvuruda bulunan isimlerin temayül yoklamasının ardından ise Genel Merkez yöneticileri tarafından CV’lerinin alındığı ve kararın en kısa sürede açıklanacağı bekleniyor. 
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı için 16 isim resmi başvuruda bulundu.

 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından dün AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan temayül yoklamasında 16 isim AK Parti İl Başkanlığı için resmi başvuruda bulundu.

 

İşte AK Parti İl Başkanlığı İçin Başvuru Yapanların Tam Lisesi

 

Hakan Serçe, Emin Fırsatvermez, Mehmet Yücel, Mustafa Rauf Yanar, Ersin Doğan, Ali Kemikkıran, Fatih Güneş, Serhat Sonugelen, Edip Avşar, Umut Ergül, Mehmet Yalçın, Gökmen Yamangil, Gürbüz Dinç, Yasin Çelebi, Cumhur Aslan, Cemil Çöloğlu isimleri başvuru yaptı.

 

İl Başkanlığı için başvuruda bulunan isimlerin temayül yoklamasının ardından ise Genel Merkez yöneticileri tarafından CV’lerinin alındığı ve kararın en kısa sürede açıklanacağı bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.