Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Genel Meclis adayı Dinç, çalışmalarıyla takdir topluyor

SİYASET 26.03.2019 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Genel Meclis adayı Dinç, çalışmalarıyla takdir topluyor

AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
  AK Parti İl Genel Meclis üyesi 1.sıradan aday olan Gürbüz Dinç seçimlere 5 gün gibi kısa bir zaman kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dinç, Nevşehir merkezde yapılan çalışmaların yanı sıra merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde de gece gündüz çalışarak partililerin büyük takdirini kazanıyor.   AK Parti İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Gürbüz Dinç açıklamasında, “ Seçimlere 5 gün gibi kısa bir süre kala biz AK Parti’nin bir neferi olarak durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bu kapsamda gerek il merkezimizde gerek beldelerimizde gerekse de köylerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek AK Parti’nin bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapılacakları anlatıyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de Allah’ın izni vatandaşlarımızın destekleriyle de AK Parti yine büyük bir zafer kazanacaktır” dedi.    
AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

 

AK Parti İl Genel Meclis üyesi 1.sıradan aday olan Gürbüz Dinç seçimlere 5 gün gibi kısa bir zaman kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dinç, Nevşehir merkezde yapılan çalışmaların yanı sıra merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde de gece gündüz çalışarak partililerin büyük takdirini kazanıyor.

 

AK Parti İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Gürbüz Dinç açıklamasında, “ Seçimlere 5 gün gibi kısa bir süre kala biz AK Parti’nin bir neferi olarak durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bu kapsamda gerek il merkezimizde gerek beldelerimizde gerekse de köylerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek AK Parti’nin bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapılacakları anlatıyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de Allah’ın izni vatandaşlarımızın destekleriyle de AK Parti yine büyük bir zafer kazanacaktır” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.