Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Genel Meclis Adayı Gürbüz Dinç kimdir?

SİYASET 15.03.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Genel Meclis Adayı Gürbüz Dinç kimdir?

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir 1.sıra İl Genel Meclis adayı gösterilen Gürbüz Dinç, Nevşehir halkının desteklerini bekliyor.
  AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliğine 1.sıradan aday gösterilen Gürbüz Dinç Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeliğinin yanı sıra Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı görevini yürütüyor. Nevşehir’de uzun yıllardır başarılı çalışmaları ile tanınan Dinç siyasette de Nevşehir’de başarılı çalışmalara imza atmak için yola çıktı.   Gürbüz Dinç kimdir? 01.04.1972 tarihinde Nevşehir’de doğan Gürbüz Dinç ilkokulu Gazi İlkokulu, merkez ortaokulu ve lise öğrenimini ise Nevşehir Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. 1999-2003 yılları arasında ise serbest muhasebecilik yapmak üzere 4 yıllık eğitimini tamamlayan Dinç, şuanda da özel bir şirkette birinci derece imza yetkili olarak Muhasebe Müdürlüğü görevini yürütüyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyeliği bulunan AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Gürbüz Dinç 26 Nisan 2017 yılından kurulan Nevşehir Birlik Başkanlığı görevine atandı. Gürbüz Dinç evli ve 3 çocuk babası.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir 1.sıra İl Genel Meclis adayı gösterilen Gürbüz Dinç, Nevşehir halkının desteklerini bekliyor.

 

AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliğine 1.sıradan aday gösterilen Gürbüz Dinç Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeliğinin yanı sıra Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı görevini yürütüyor. Nevşehir’de uzun yıllardır başarılı çalışmaları ile tanınan Dinç siyasette de Nevşehir’de başarılı çalışmalara imza atmak için yola çıktı.

 

Gürbüz Dinç kimdir?

01.04.1972 tarihinde Nevşehir’de doğan Gürbüz Dinç ilkokulu Gazi İlkokulu, merkez ortaokulu ve lise öğrenimini ise Nevşehir Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. 1999-2003 yılları arasında ise serbest muhasebecilik yapmak üzere 4 yıllık eğitimini tamamlayan Dinç, şuanda da özel bir şirkette birinci derece imza yetkili olarak Muhasebe Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyeliği bulunan AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Gürbüz Dinç 26 Nisan 2017 yılından kurulan Nevşehir Birlik Başkanlığı görevine atandı. Gürbüz Dinç evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.