Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Genel Meclis Mayıs ayı grup toplantısı yapıldı

SİYASET 04.05.2019 - 20:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Genel Meclis Mayıs ayı grup toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında Mayıs ayı İl Genel Meclisi grup toplantısı yapıldı.
  AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl Genel Meclisi grup toplantısı yapıldı. Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve meclis üyeleri katıldı.   İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Mayıs ayı İl Genel Meclis grup toplantımızı Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz,  Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında,  “İl Başkanlığımızda Mayıs ayı İl Genel Meclisi grup toplantımızı İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve İGM Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Nevşehir’imiz için yapılacak yatırımları ve hizmetleri istişare ederek, çalışmalarımızı planladık” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında Mayıs ayı İl Genel Meclisi grup toplantısı yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl Genel Meclisi grup toplantısı yapıldı. Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve meclis üyeleri katıldı.

 

İl Başkanı Yanar açıklamasında, “Mayıs ayı İl Genel Meclis grup toplantımızı Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz,  Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de açıklamasında,  “İl Başkanlığımızda Mayıs ayı İl Genel Meclisi grup toplantımızı İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve İGM Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Nevşehir’imiz için yapılacak yatırımları ve hizmetleri istişare ederek, çalışmalarımızı planladık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.