Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, Ünver'i Ziyaret Etti

SİYASET 18.01.2018 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, Ünver'i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
  Beraberindeki yöneticiler ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, devam eden AK Parti Kadın Kolları ilçe kongrelerine ilişkin olarak bilgiler aktardı. Bilgiç, Ürgüp, Acıgöl ve Avanos AK Parti İlçe Kongrelerinin bu hafta sonu tamamlanacağını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde adeta bir şölen havası içerisinde kongrelerle AK Parti Kadın Kollarının daha dinamik bir yapı içerisinde hizmetler üreteceğini söyledi.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Türkiye’nin artık rol verilen ülke değil, kendi rolünü kendisinin belirlediği bir ülke konumuna gelerek, geleceğini de kendi politikaları ile ortaya koyduğunu dile getirdi.   Ünver ,bu kutlu yürüyüşte emek harcayanların başında da kadınların özverili çalışmasının geldiğini belirterek, gerçekleştirilen kongrelerle göreve gelen tüm AK Parti Kadın Kolları yöneticilerini tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Beraberindeki yöneticiler ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, devam eden AK Parti Kadın Kolları ilçe kongrelerine ilişkin olarak bilgiler aktardı.

Bilgiç, Ürgüp, Acıgöl ve Avanos AK Parti İlçe Kongrelerinin bu hafta sonu tamamlanacağını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde adeta bir şölen havası içerisinde kongrelerle AK Parti Kadın Kollarının daha dinamik bir yapı içerisinde hizmetler üreteceğini söyledi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Türkiye’nin artık rol verilen ülke değil, kendi rolünü kendisinin belirlediği bir ülke konumuna gelerek, geleceğini de kendi politikaları ile ortaya koyduğunu dile getirdi.

 

Ünver ,bu kutlu yürüyüşte emek harcayanların başında da kadınların özverili çalışmasının geldiğini belirterek, gerçekleştirilen kongrelerle göreve gelen tüm AK Parti Kadın Kolları yöneticilerini tebrik etti ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.