Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

SİYASET 10.05.2018 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kadın Kolları, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e görevinde başarılar dilerken, her zaman AK kadınların desteğinin yanında olacağını ifade etti.   Bilgiç, her zaman olduğu gibi bu dönemde de yapılacak hizmetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de halka yapılacak hizmetlerin bundan sonraki dönemde de devam edeceğini ifade etti. Seçen, hep birlikte halkın beklentilerinin karşılanması için ellerinden gelen tüm çabası göstereceklerini belirterek , ziyaretten dolayı AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e görevinde başarılar dilerken, her zaman AK kadınların desteğinin yanında olacağını ifade etti.

 

Bilgiç, her zaman olduğu gibi bu dönemde de yapılacak hizmetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de halka yapılacak hizmetlerin bundan sonraki dönemde de devam edeceğini ifade etti. Seçen, hep birlikte halkın beklentilerinin karşılanması için ellerinden gelen tüm çabası göstereceklerini belirterek , ziyaretten dolayı AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.