Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kalaba Belde kongresi yapıldı

SİYASET 04.01.2020 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Kalaba Belde kongresi yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılan kongre süreci belde başkanlıkları ile başladı.
  AK Parti Kalaba belde başkanlığı kongresi yapıldı. AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve partililerin katıldığı kongrede Bülent Aslan belde başkanlığına seçildi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kutlu davamız AK Parti içerisinde bir nefer olmak bizler için onurdur. Kongrelerimiz şölen havasında devam ediyor, Kalaba'mız için de milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam. Kalaba Belde Başkanımız Bülent Aslan'a, beldemize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Hep birlikte sevdamız Nevşehir, Güçlü Türkiye için çalışacağız, kazanan yine aziz milletimiz olacak” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılan kongre süreci belde başkanlıkları ile başladı.

 

AK Parti Kalaba belde başkanlığı kongresi yapıldı. AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve partililerin katıldığı kongrede Bülent Aslan belde başkanlığına seçildi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kutlu davamız AK Parti içerisinde bir nefer olmak bizler için onurdur. Kongrelerimiz şölen havasında devam ediyor, Kalaba'mız için de milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam. Kalaba Belde Başkanımız Bülent Aslan'a, beldemize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Hep birlikte sevdamız Nevşehir, Güçlü Türkiye için çalışacağız, kazanan yine aziz milletimiz olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.