Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kavak’ta ‘Neiş’ yapıyor?

SİYASET 27.02.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kavak’ta ‘Neiş’ yapıyor?

AK Parti’nin 4 dönemdir Celal Yiğit ile kazandığı Kavak Belediye Başkanlığı sonrasında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde nasıl bir seçim çalışması yaptığı bilinmiyor.
  AK Parti’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Kavak Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Dursun Neiş’in nasıl bir seçim stratejisi ile çalıştığı merak edilirken 4 dönem Kavak Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Celal Yiğit’in ardından Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanıp kazanamayacağı akıllarda soru işareti bıraktı.   Kavak’ta MHP ile kıran kırana bir seçim yarışında olan AK Parti Belediye Başkan adayı Dursun Neiş’in çalışmalarını basından ve kamuoyundan adeta gizlemesi acaba AK Parti’nin adeta kalesi olan Kavak beldesinin kaybedileceğinin haberi mi sorusu akıllara geliyor.
AK Parti’nin 4 dönemdir Celal Yiğit ile kazandığı Kavak Belediye Başkanlığı sonrasında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde nasıl bir seçim çalışması yaptığı bilinmiyor.

 

AK Parti’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Kavak Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Dursun Neiş’in nasıl bir seçim stratejisi ile çalıştığı merak edilirken 4 dönem Kavak Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Celal Yiğit’in ardından Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanıp kazanamayacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Kavak’ta MHP ile kıran kırana bir seçim yarışında olan AK Parti Belediye Başkan adayı Dursun Neiş’in çalışmalarını basından ve kamuoyundan adeta gizlemesi acaba AK Parti’nin adeta kalesi olan Kavak beldesinin kaybedileceğinin haberi mi sorusu akıllara geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.