Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Göreme’de

SİYASET 27.12.2017 - 20:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Göreme’de

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve heyetiyle birlikte Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’e ziyarette bulundu.
  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve heyetiyle birlikte Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’e ziyarette bulundu. Ziyarete AK Parti Göreme Belde Teşkilatı ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.   Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir ve teşkilatlarını ziyaret etti. İç Anadolu Bölgesi’nde 7 ilden sorumlu Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, sorumlu olduğu illerden biri olan Nevşehir’in İlçe ve beldelerinde incelemelerde bulundu.   Göreme Belediye Başkanı Cingil’e ve Göreme Ak Parti Belde Teşkilatına yaptığı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlyas Şeker Başkan Cingil ve çalışma ekibine teşekkür etti.   Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve heyetiyle birlikte Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’e ziyarette bulundu.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve heyetiyle birlikte Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’e ziyarette bulundu. Ziyarete AK Parti Göreme Belde Teşkilatı ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.

 

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir ve teşkilatlarını ziyaret etti. İç Anadolu Bölgesi’nde 7 ilden sorumlu Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, sorumlu olduğu illerden biri olan Nevşehir’in İlçe ve beldelerinde incelemelerde bulundu.

 

Göreme Belediye Başkanı Cingil’e ve Göreme Ak Parti Belde Teşkilatına yaptığı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlyas Şeker Başkan Cingil ve çalışma ekibine teşekkür etti.

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.