MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz'den Berat Kandili Mesajı

SİYASET 21.05.2016 - 09:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz'den Berat Kandili Mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz bu manevi günlerin af ve mağfiret günleri olduğunu söyleyerek Türkiye'de barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Açıkgöz "Mukaddes gecelerden biri olan Berat kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm Nevşehir halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini kutlar, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz bu manevi günlerin af ve mağfiret günleri olduğunu söyleyerek Türkiye'de barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.


Açıkgöz "Mukaddes gecelerden biri olan Berat kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm Nevşehir halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini kutlar, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.