MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avşar, ‘Büyük Taarruz’

SİYASET 29.08.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avşar, ‘Büyük Taarruz’

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 30 Ağustos zafer bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Türk milletinin bayramını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 30 Ağustos zafer bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Türk milletinin bayramını kutladı.   Avşar, “Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.   Bu vesile ile bu anlamlı günü sadece resmî bir tatil günü olarak görmeyip egemenlik ve bağımsızlık için ceddimizin neler yaptığını örnek alıp 97 yıl sonra bugün ülkemize kasteden dahili ve harici düşmanlara her an taarruza geçebilecek güçlü bir ülke olduğumuzu hatırlatalım. Yerli ve milli savunma sanayiye geçmek , NATO ülkesi olarak ABD ‘ye rağmen savunma silahını temin etmek , Doğu Akdeniz’de petrol kaynaklarını aramak , hemen yanı başımızda ki komşularımız Irak ve Suriye’de on yıllardır devam eden savaşlarda sınır güvenliğimizi korumak , PKK YPG DHKPC MLKP FETÖ ABC XYZ alfabenin her harfinden ne kadar illegal ve legal görünümlü illegal yapı varsa hepsine kök söktürmek büyük bir TAARRUZDUR..!. Bundan 97 yıl önce Dumlupınar’da taarruza geçerek düşmanları ağır bir yenilgiye uğratan şanlı Türk Ordusunu ve kumandanı Gazi Mustafa Kemal’i saygıyla anıyorum. Yukarıdaki saydığım hizmetleri yaparak bu Ülkenin bağımsızlığı için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu vesile ile Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutlarım” dedi.
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 30 Ağustos zafer bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Türk milletinin bayramını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 30 Ağustos zafer bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Türk milletinin bayramını kutladı.

 

Avşar, “Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.

 

Bu vesile ile bu anlamlı günü sadece resmî bir tatil günü olarak görmeyip egemenlik ve bağımsızlık için ceddimizin neler yaptığını örnek alıp 97 yıl sonra bugün ülkemize kasteden dahili ve harici düşmanlara her an taarruza geçebilecek güçlü bir ülke olduğumuzu hatırlatalım. Yerli ve milli savunma sanayiye geçmek , NATO ülkesi olarak ABD ‘ye rağmen savunma silahını temin etmek , Doğu Akdeniz’de petrol kaynaklarını aramak , hemen yanı başımızda ki komşularımız Irak ve Suriye’de on yıllardır devam eden savaşlarda sınır güvenliğimizi korumak , PKK YPG DHKPC MLKP FETÖ ABC XYZ alfabenin her harfinden ne kadar illegal ve legal görünümlü illegal yapı varsa hepsine kök söktürmek büyük bir TAARRUZDUR..!. Bundan 97 yıl önce Dumlupınar’da taarruza geçerek düşmanları ağır bir yenilgiye uğratan şanlı Türk Ordusunu ve kumandanı Gazi Mustafa Kemal’i saygıyla anıyorum. Yukarıdaki saydığım hizmetleri yaparak bu Ülkenin bağımsızlığı için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu vesile ile Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.