Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Temayül Yoklaması Yapıldı

SİYASET 18.10.2017 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardında Merkez İlçe Başkanı seçimi için temayül yoklaması yapıldı.
  AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardında Merkez İlçe Başkanı seçimi için temayül yoklaması yapıldı.   AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün 6. Olağan kongre döneminde aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca, Merkez İlçe Başkanlığı için, İlçe Yönetimi, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Belde Belediye ve Belde Başkanları, köy temsilcileri ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile temayül yoklaması yapıldı.   Parti binasında gerçekleşen temayül yoklaması Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karacan, İl Koordinatörü Fatih Arıkan’ın katılımları ile başladı. Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın kongre sürecinin başladığını belirten açıklamasının ardından Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilçe başkanı belirlenmesinde oy kullanacak partililere seslendi. Karacan, "Merkez İlçe Başkanımız yeni dönemde aday olmayacağını beyan etti. Siyaset boşluk kabul etmiyor. Aday adayı olan bir çok kardeşimiz var. Nevşehir’in her biriniz nefesisiniz. Bizler sadece kendi çevremizden atamalar yapmıyoruz. Nevşehir’de bulunan insanların ve partililerin ne düşündüğü bizim için çok önemli, hepinize gösterdiğiniz medeni cesaretlerinizden dolayı teşekkür ederim."dedi. Yapılan konuşmaların ardından temayül yoklamasına geçildi. Partililer hazırlanan sandıklarda istedikleri merkez ilçe adayı için oy kullandı.
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardında Merkez İlçe Başkanı seçimi için temayül yoklaması yapıldı.

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardında Merkez İlçe Başkanı seçimi için temayül yoklaması yapıldı.

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün 6. Olağan kongre döneminde aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca, Merkez İlçe Başkanlığı için, İlçe Yönetimi, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Belde Belediye ve Belde Başkanları, köy temsilcileri ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile temayül yoklaması yapıldı.

 

Parti binasında gerçekleşen temayül yoklaması Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karacan, İl Koordinatörü Fatih Arıkan’ın katılımları ile başladı. Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın kongre sürecinin başladığını belirten açıklamasının ardından Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilçe başkanı belirlenmesinde oy kullanacak partililere seslendi. Karacan, "Merkez İlçe Başkanımız yeni dönemde aday olmayacağını beyan etti. Siyaset boşluk kabul etmiyor. Aday adayı olan bir çok kardeşimiz var. Nevşehir’in her biriniz nefesisiniz. Bizler sadece kendi çevremizden atamalar yapmıyoruz. Nevşehir’de bulunan insanların ve partililerin ne düşündüğü bizim için çok önemli, hepinize gösterdiğiniz medeni cesaretlerinizden dolayı teşekkür ederim."dedi. Yapılan konuşmaların ardından temayül yoklamasına geçildi. Partililer hazırlanan sandıklarda istedikleri merkez ilçe adayı için oy kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.