Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti milletvekili Açıkgöz, ‘23 Haziran’da İstanbul kazanacak’

SİYASET 07.06.2019 - 08:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti milletvekili Açıkgöz, ‘23 Haziran’da İstanbul kazanacak’

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz bu bayramda da Nevşehir’i adım adım gezerek hemşerilerimizin tek tek bayramını kutladı.
  3 günlük bayram ziyaretine adeta durmadan devam eden Açıkgöz, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri konusuna gittiği her yerde özel olarak değindi. Açıkgöz, bayram tatilini fırsat bilerek sıla-i rahim için Nevşehir’e gelen İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize de sandıklara sahip çıkmaları konusunda ricada bulundu.   Bayramın üçüncü günü katıldığı Derinkuyu/Doğala Köyü Geleneksel Şeppe Şenliklerinde katılımcılara hitap eden Açıkgöz,“Biz, ne yaptıysak milletimizin hayatı bayram tadında yaşaması için yaptık. Millet aşkıyla çalışırız, yine biz yaparız. İstanbul 23 Haziran’da Sn Binali Yıldırım ile daha güzel olacak, kadirşinas Nevşehirli hemşerilerimizin sevgi ve muhabbeti ile Nevşehir’den İstanbul’a ve Sn Binali Yıldırım’a tam destek. Bu muhabbet başta İstanbul olmak üzere, tüm Türkiye’yi saracak inşallah.   Sıla-i rahim için Nevşehir’imize gelen hemşerilerimiz ve diğer illerdeki vatandaşlarımız tatil bitiminde 23 Haziran’da İstanbul’a dönsünler ve 23 Haziran bayramında sandıklarda iradelerine sahip çıksınlar, demokratik haklarını kullansınlar. Vatan ve millet sevdalısı vatandaşlarımızın tercihlerini; milleti için gece-gündüz çalışan, bakanlığı döneminde sayısız yollarla, havalimanlarıyla ülkemize hizmet eden, gönül insanı, İstanbul BB Başkan adayımız Sn Binali Yıldırım’dan yana kullanacağından şüphemiz yok.   31 Mart seçimlerinin birinci derecede mağduru İstanbullulardır. Vatandaşımızın emaneti oylarına sahip çıkacağız, milletimizin iradesi ile yine İstanbul kazanacak. Çünkü Binali Yıldırım ile İstanbul daha güzel olacak. Binali Yıldırım demek; özü sözü bir, dürüst adam demektir. İstanbullu çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve çalışanlarımızın yaşamlarına dokunan vaatlerimiz ile İstanbul’da hayat kolaylaşacak. 23 Haziran bayramı sonrası İstanbul geleceğe hep birlikte yürüyecek. AK kadrolar için İstanbul demek; emek, hizmet, yatırım, vizyon, kültür, medeniyet ve sanat demektir. Bizim anlayışımızda ötekileştirme yoktur. İstanbul’a hizmet için Sn Binali Yıldırım hazır, vakit sandıklara gitme ve iradenizi yansıtma vaktidir. Milli iradenin sandıktaki tecellisi başımızın tacıdır.” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz bu bayramda da Nevşehir’i adım adım gezerek hemşerilerimizin tek tek bayramını kutladı.

 

3 günlük bayram ziyaretine adeta durmadan devam eden Açıkgöz, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri konusuna gittiği her yerde özel olarak değindi. Açıkgöz, bayram tatilini fırsat bilerek sıla-i rahim için Nevşehir’e gelen İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize de sandıklara sahip çıkmaları konusunda ricada bulundu.

 

Bayramın üçüncü günü katıldığı Derinkuyu/Doğala Köyü Geleneksel Şeppe Şenliklerinde katılımcılara hitap eden Açıkgöz,“Biz, ne yaptıysak milletimizin hayatı bayram tadında yaşaması için yaptık. Millet aşkıyla çalışırız, yine biz yaparız. İstanbul 23 Haziran’da Sn Binali Yıldırım ile daha güzel olacak, kadirşinas Nevşehirli hemşerilerimizin sevgi ve muhabbeti ile Nevşehir’den İstanbul’a ve Sn Binali Yıldırım’a tam destek. Bu muhabbet başta İstanbul olmak üzere, tüm Türkiye’yi saracak inşallah.

 

Sıla-i rahim için Nevşehir’imize gelen hemşerilerimiz ve diğer illerdeki vatandaşlarımız tatil bitiminde 23 Haziran’da İstanbul’a dönsünler ve 23 Haziran bayramında sandıklarda iradelerine sahip çıksınlar, demokratik haklarını kullansınlar. Vatan ve millet sevdalısı vatandaşlarımızın tercihlerini; milleti için gece-gündüz çalışan, bakanlığı döneminde sayısız yollarla, havalimanlarıyla ülkemize hizmet eden, gönül insanı, İstanbul BB Başkan adayımız Sn Binali Yıldırım’dan yana kullanacağından şüphemiz yok.

 

31 Mart seçimlerinin birinci derecede mağduru İstanbullulardır. Vatandaşımızın emaneti oylarına sahip çıkacağız, milletimizin iradesi ile yine İstanbul kazanacak. Çünkü Binali Yıldırım ile İstanbul daha güzel olacak. Binali Yıldırım demek; özü sözü bir, dürüst adam demektir. İstanbullu çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve çalışanlarımızın yaşamlarına dokunan vaatlerimiz ile İstanbul’da hayat kolaylaşacak. 23 Haziran bayramı sonrası İstanbul geleceğe hep birlikte yürüyecek. AK kadrolar için İstanbul demek; emek, hizmet, yatırım, vizyon, kültür, medeniyet ve sanat demektir. Bizim anlayışımızda ötekileştirme yoktur. İstanbul’a hizmet için Sn Binali Yıldırım hazır, vakit sandıklara gitme ve iradenizi yansıtma vaktidir. Milli iradenin sandıktaki tecellisi başımızın tacıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.