Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti milletvekili Açıkgöz, ‘Çiftçilerimize desteklerimizi esirgemiyoruz’

SİYASET 22.08.2020 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti milletvekili Açıkgöz, ‘Çiftçilerimize desteklerimizi esirgemiyoruz’

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde patates sökümü başladı.
  Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde patates sökümü başladı. Tarlada patates sökümünde bulunan çiftçileri ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 18 yıldır olduğu gibi bu yılda çiftçimize desteklerimizi esirgemiyoruz dedi. Açıkgöz, ''18 yıldır olduğu gibi emektar çiftçimizden desteğini esirgemeyen, tüketicimizin de yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımız Berat Albayrak’a ve Bekir Pakdemirli’ye, Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’a ve AK kadrolarımıza teşekkür ediyoruz. Üreten ve gelişen Nevşehir, güçlü Türkiye için her alanda durmak yok ''dedi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Tarım İl Müdürü Okan Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner eşlik etti.
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde patates sökümü başladı.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde patates sökümü başladı. Tarlada patates sökümünde bulunan çiftçileri ziyaret eden AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 18 yıldır olduğu gibi bu yılda çiftçimize desteklerimizi esirgemiyoruz dedi. Açıkgöz, ''18 yıldır olduğu gibi emektar çiftçimizden desteğini esirgemeyen, tüketicimizin de yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımız Berat Albayrak’a ve Bekir Pakdemirli’ye, Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’a ve AK kadrolarımıza teşekkür ediyoruz. Üreten ve gelişen Nevşehir, güçlü Türkiye için her alanda durmak yok ''dedi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Tarım İl Müdürü Okan Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.