Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti milletvekili Açıkgöz’den Küresel Gazeteciler Konseyi’ne ziyaret

GÜNCEL 08.10.2019 - 18:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti milletvekili Açıkgöz’den Küresel Gazeteciler Konseyi’ne ziyaret

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Küresel Gazeteciler Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’de yeni oluşum içerisinde bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi’ni ziyaret etti. Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer ve üyeleri ile bir süre görüşen AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Muammer Başer’e yeni görevinde başarılar diledi.   Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ederken Nevşehir’in gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen herşeye hazır olduklarını ifade etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Küresel Gazeteciler Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’de yeni oluşum içerisinde bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi’ni ziyaret etti. Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer ve üyeleri ile bir süre görüşen AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Muammer Başer’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı Muammer Başer’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ederken Nevşehir’in gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen herşeye hazır olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.