Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti milletvekili Açıkgöz, Kozaklı'da incelemelerde bulundu

SİYASET 03.09.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti milletvekili Açıkgöz, Kozaklı'da incelemelerde bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Kozaklı ilçesinde incelemelerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Değişen, gelişen ve büyüyen Kozaklı’mız için Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile vizyon projelerimiz üzerinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Kozaklı marka değerini artırmaya devam edecek, Kozaklı’mız kazanacak. Sevdamız Nevşehir” dedi. Milletvekili Açıkgöz, Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı’da buluştu   AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı ilçesinde bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'deki Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı'da bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Çiftçilerin sorunlarını bire bir dinleyen Açıkgöz, sorunların çözümü için çiftçilerle istişarede bulundu. Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Şifalı termal sularıyla ünlü ilçemiz Kozaklı’mızda Ziraat Odası Başkanlarımızla bir aradayız. Turizm cenneti Nevşehir’imiz, aynı zamanda tarım şehridir. Emektar çiftçimizin beklentileri, kaliteli ürünlerin yetişmesi ve pazarıyla alakalı verimli istişareler gerçekleştirdik” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Kozaklı ilçesinde incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Değişen, gelişen ve büyüyen Kozaklı’mız için Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile vizyon projelerimiz üzerinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Kozaklı marka değerini artırmaya devam edecek, Kozaklı’mız kazanacak. Sevdamız Nevşehir” dedi.



Milletvekili Açıkgöz, Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı’da buluştu

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı ilçesinde bir araya geldi.



AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'deki Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı'da bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Çiftçilerin sorunlarını bire bir dinleyen Açıkgöz, sorunların çözümü için çiftçilerle istişarede bulundu. Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Şifalı termal sularıyla ünlü ilçemiz Kozaklı’mızda Ziraat Odası Başkanlarımızla bir aradayız. Turizm cenneti Nevşehir’imiz, aynı zamanda tarım şehridir. Emektar çiftçimizin beklentileri, kaliteli ürünlerin yetişmesi ve pazarıyla alakalı verimli istişareler gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.