Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Açıkgöz Şepe Şenliği´ne Katıldı

SİYASET 27.06.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Açıkgöz Şepe Şenliği´ne Katıldı

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu´nun Doğala köyünde Şepe Şenliği´ne katıldı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu´nun Doğala köyünde Şepe Şenliği´ne katıldı.   Ertaş Yaylası´nda yapılan şenlikte konuşan TBMM Katip Üyesi Milletvekili Açıkgöz, “her yıl geleneksel olarak yaşanan, yaşatılan Şepe Şenliği; kültür hazinemizin, birlik ve beraberliğin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan çok önemli bir şenliktir. Tarihten gelen bu şenlik kültürümüz; birliğimizin ve dirliğimizin de temelini oluşturuyor. Bu vesileyle Ramazan Bayramı´mızın tüm milletimize hayırlı, uğurlu olmasını ve daha nice nice bayramlara ulaşmamızı yüce Mevla´mdan niyaz ediyorum. Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.   
AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu´nun Doğala köyünde Şepe Şenliği´ne katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu´nun Doğala köyünde Şepe Şenliği´ne katıldı.

 

Ertaş Yaylası´nda yapılan şenlikte konuşan TBMM Katip Üyesi Milletvekili Açıkgöz, “her yıl geleneksel olarak yaşanan, yaşatılan Şepe Şenliği; kültür hazinemizin, birlik ve beraberliğin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan çok önemli bir şenliktir. Tarihten gelen bu şenlik kültürümüz; birliğimizin ve dirliğimizin de temelini oluşturuyor. Bu vesileyle Ramazan Bayramı´mızın tüm milletimize hayırlı, uğurlu olmasını ve daha nice nice bayramlara ulaşmamızı yüce Mevla´mdan niyaz ediyorum. Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.