Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp Mustafapaşa Köyünde

İLÇELER 11.04.2017 - 20:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp Mustafapaşa Köyünde

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Mustafapaşa köyünde vatandaşlar ile  bir araya geldi.    Milletvekili Açıkgöz Ürgüp İlçesine Bağlı Mustafapaşa Köyünde Vatandaşlarla bir araya gelerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ve referandum hakkında açıklamada bulundu.   Açıkgöz, "Her zaman olduğu gibi 16 Nisan'da da milletimiz #GüçlüTürkiyeİçinEvet diyor. Türkiye her zaman güçlü olmak zorundadır.    Güçlü olmak yetmez, güçlü kalmak zorundadır. Evet diyen de bizim için saygındır; hayır diyen de saygındır.   Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için milletimizle el ele gönül gönüle 16 Nisan'da da kararımız #EVET   16 Nisan'da milletimizin takdirine sunulan anayasa değişikliği asla bir şahsın, bir partinin meselesi değildir. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde güçlü, mutlu, huzurlu yarınları meselesidir. #DaimaMilletKararımızEVET "  diye konuştu.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz referanduma sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde Mustafapaşa köyünde vatandaşlar ile  bir araya geldi. 

 

Milletvekili Açıkgöz Ürgüp İlçesine Bağlı Mustafapaşa Köyünde Vatandaşlarla bir araya gelerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler ve referandum hakkında açıklamada bulundu.

 

Açıkgöz, "Her zaman olduğu gibi 16 Nisan'da da milletimiz #GüçlüTürkiyeİçinEvet diyor. Türkiye her zaman güçlü olmak zorundadır. 

 

Güçlü olmak yetmez, güçlü kalmak zorundadır. Evet diyen de bizim için saygındır; hayır diyen de saygındır.

 

Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için milletimizle el ele gönül gönüle 16 Nisan'da da kararımız #EVET

 

16 Nisan'da milletimizin takdirine sunulan anayasa değişikliği asla bir şahsın, bir partinin meselesi değildir. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde güçlü, mutlu, huzurlu yarınları meselesidir.


#DaimaMilletKararımızEVET "  diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.