MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz; “Gecemizi Gündüzümüze Katıp Çalışmaya Devam Edeceğiz”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2015 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz; “Gecemizi Gündüzümüze Katıp Çalışmaya Devam Edeceğiz”

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, seçim gezilerini termal turizmi ile ünlü Nevşehir’in Kozaklı İlçesi ile sürdürdü.   AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Parti yöneticileri ile birlikte seçim gezilerine Kozaklı İlçesinde devam eden Açıkgöz, burada ilk olarak partisinin İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçede esnaf ve kahvehane ziyareti de yapan Açıkgöz ve partililer, vatandaşlarla sohbet edip, projelerini anlattı.   Milletvekili Adayı Açıkgöz, daha sonra Kozaklı İlçesine bağlı bazı, köyleri ziyaret ederek çiftçiler ile görüşmeler yaptı. Kozaklı halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Açıkgöz; “Termal turizmi ile halkımıza şifa dağıtan Kozaklımıza daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’nin bütün teşkilatları olarak ,geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” dedi.   Kozaklı için başta alt yapı hizmetleri olmak üzere yapılacak bir çok projenin olduğunu anlatan Açıkgöz; “Sizlere yapacağımız altyapı, çöp ve su gibi işler zaten bizim görevlerimiz. 13 yıldan bu yana Kozaklımız, bizim kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve şu andaki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu`nun yürüyüşünü yalnız kalmadı, yine yalnız kalmayacak. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, halkımızla yürüyüp çay içmek için buradayız. Bu memleketimiz bir termal turizm cenneti, biz burada bir marka yaratabilsek, altyapılarımızı hazırlayabilsek, çok farklı değişimler olabilir" diye konuştu. Geziler sırasında halkla kısa sohbetler yapan Açıkgöz’e vatandaşlar, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, seçim gezilerini termal turizmi ile ünlü Nevşehir’in Kozaklı İlçesi ile sürdürdü.
 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Parti yöneticileri ile birlikte seçim gezilerine Kozaklı İlçesinde devam eden Açıkgöz, burada ilk olarak partisinin İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçede esnaf ve kahvehane ziyareti de yapan Açıkgöz ve partililer, vatandaşlarla sohbet edip, projelerini anlattı.
 
Milletvekili Adayı Açıkgöz, daha sonra Kozaklı İlçesine bağlı bazı, köyleri ziyaret ederek çiftçiler ile görüşmeler yaptı. Kozaklı halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Açıkgöz; “Termal turizmi ile halkımıza şifa dağıtan Kozaklımıza daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’nin bütün teşkilatları olarak ,geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” dedi.
 
Kozaklı için başta alt yapı hizmetleri olmak üzere yapılacak bir çok projenin olduğunu anlatan Açıkgöz; “Sizlere yapacağımız altyapı, çöp ve su gibi işler zaten bizim görevlerimiz. 13 yıldan bu yana Kozaklımız, bizim kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve şu andaki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu`nun yürüyüşünü yalnız kalmadı, yine yalnız kalmayacak. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, halkımızla yürüyüp çay içmek için buradayız. Bu memleketimiz bir termal turizm cenneti, biz burada bir marka yaratabilsek, altyapılarımızı hazırlayabilsek, çok farklı değişimler olabilir" diye konuştu.
Geziler sırasında halkla kısa sohbetler yapan Açıkgöz’e vatandaşlar, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.