Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adayı Menekşe, Uçhisar’da Vatandaşlarla Kucaklaştı

SİYASET 23.05.2018 - 22:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayı Menekşe, Uçhisar’da Vatandaşlarla Kucaklaştı

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe seçim ziyaretlerine merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde devam etti.
  AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün verilen seçim startıyla gün içerisinde Nevşehir’de esnaflar ile kucaklaşan ve esnafların dertlerini dinleyen AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe akşam ise Uçhisar beldesinde çalışmalarına devam etti. Menekşe ilk olarak AK Parti Uçhisar Belde teşkilatını ziyaret ederek burada partililer ile bir süre sohbet ederken 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlattı.   Menekşe AK Parti belde teşkilatının ziyaretini ardından ise Uçhisar’da esnaf ziyaretlerin bulundu .Burada turizmciler ve çarşı esnafları ile bir araya geldi. Uçhisar’da esnaflara 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Menekşe AK Parti’ye destek istedi.   AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’ye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar eşlik etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe seçim ziyaretlerine merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde devam etti.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün verilen seçim startıyla gün içerisinde Nevşehir’de esnaflar ile kucaklaşan ve esnafların dertlerini dinleyen AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe akşam ise Uçhisar beldesinde çalışmalarına devam etti. Menekşe ilk olarak AK Parti Uçhisar Belde teşkilatını ziyaret ederek burada partililer ile bir süre sohbet ederken 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlattı.

 

Menekşe AK Parti belde teşkilatının ziyaretini ardından ise Uçhisar’da esnaf ziyaretlerin bulundu .Burada turizmciler ve çarşı esnafları ile bir araya geldi. Uçhisar’da esnaflara 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Menekşe AK Parti’ye destek istedi.

 

AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe’ye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.