MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti, Milletvekili Adayları Nevşehir'de Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

SİYASET 26.05.2018 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti, Milletvekili Adayları Nevşehir'de Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

AK Parti Nevşehir milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan seçim programları sonrasında AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz Ürgüp’te, Yücel Menekşe Derinkuyu’da Emre Çalışkan ise Avanos ilçesinde seçim çalışmalarında bulunuyor. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 28 gün kala AK Partili adaylar adeta gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyor.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada tıpkı geçmiş seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de Nevşehir’den yine yeniden 3 milletvekilini de kazanacaklarını söyledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan seçim programları sonrasında AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz Ürgüp’te, Yücel Menekşe Derinkuyu’da Emre Çalışkan ise Avanos ilçesinde seçim çalışmalarında bulunuyor. 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 28 gün kala AK Partili adaylar adeta gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyor.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada tıpkı geçmiş seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de Nevşehir’den yine yeniden 3 milletvekilini de kazanacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.