MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Adayları, ‘Vakit Nevşehir Vakti’

SİYASET 24.05.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayları, ‘Vakit Nevşehir Vakti’

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 3-0 sözü verdi.
  AK Parti’de bugün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimde 3 milletvekilini de kazanacaklarını sözünü verdiler.   AK Parti İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayları Açıkgöz, Menekşe ve Çalışkan ‘Vakit Nevşehir Vakti’ diye açıklama yaptılar.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 3-0 sözü verdi.

 

AK Parti’de bugün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimde 3 milletvekilini de kazanacaklarını sözünü verdiler.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayları Açıkgöz, Menekşe ve Çalışkan ‘Vakit Nevşehir Vakti’ diye açıklama yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.