MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Adayı Göktürk, Ürgüp’de Esnaflarla Bir Araya Geldi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2015 - 21:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Adayı Göktürk, Ürgüp’de Esnaflarla Bir Araya Geldi

  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Göktürk, Nevşehir’in Ürgüp İlçesini ziyaret ederek, ilçe esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi.   AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında Ürgüp İlçe esnaflarını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğunun da hazır bulunduğu ziyaretlerde, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Göktürk , esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetlerde yaptı.   Sabah saatlerinde AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Göktürk, daha sonra merkezde faaliyet gösteren esnafları gezerek, tek tek tokalaşarak, 7 Haziran seçimleri için destek ve dua istedi.   Göktürk’e, esnaflar ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Vatandaşın dertlerini kendilerine kaygı edinmiş, vatandaşın sıkıntılarını yakından bilen ve her an halk ile iç içe olan insanları mecliste görmek bizleri onurlandırır. İlçemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini istiyoruz” diye konuştular.   Bu güne kadar vatandaşlarla sıkı bir diyalog içerisinde olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden Göktürk, “Ürgüp’ümüzü hep birlikte daha ileriye götürecek alt ve üst yapı yatırımlarının peşinde koştuk. Tüm yerleşim alanlarında olduğu gibi Ürgüplü kardeşlerimizin de daha iyi, daha refah yaşamaları için çaba gösterip, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Son 13 yılda ülkemizde yaşanan devrim niteliğindeki gelişmeler herkesin malumu. Yaşanan bunca gelişme, alınan bunca mesafe, bu milleti ve bu milletin sıkıntılarını yakından bilen halkın arasından çıkan insanlar sayesinde olmuştur. Birçok mahallemizi ziyaret ederek buralarda vatandaşlarımız ile buluştuk. Sıkıntılarını dinledik, buradaki güzel ve samimi ortam bizleri daha çok hizmet üretmeye yöneltiyor” şeklinde konuştu.  

 
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Göktürk, Nevşehir’in Ürgüp İlçesini ziyaret ederek, ilçe esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında Ürgüp İlçe esnaflarını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.
 
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğunun da hazır bulunduğu ziyaretlerde, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Göktürk , esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süreli sohbetlerde yaptı.
 
Sabah saatlerinde AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Göktürk, daha sonra merkezde faaliyet gösteren esnafları gezerek, tek tek tokalaşarak, 7 Haziran seçimleri için destek ve dua istedi.
 
Göktürk’e, esnaflar ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Vatandaşın dertlerini kendilerine kaygı edinmiş, vatandaşın sıkıntılarını yakından bilen ve her an halk ile iç içe olan insanları mecliste görmek bizleri onurlandırır. İlçemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini istiyoruz” diye konuştular.
 
Bu güne kadar vatandaşlarla sıkı bir diyalog içerisinde olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden Göktürk, “Ürgüp’ümüzü hep birlikte daha ileriye götürecek alt ve üst yapı yatırımlarının peşinde koştuk. Tüm yerleşim alanlarında olduğu gibi Ürgüplü kardeşlerimizin de daha iyi, daha refah yaşamaları için çaba gösterip, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Son 13 yılda ülkemizde yaşanan devrim niteliğindeki gelişmeler herkesin malumu. Yaşanan bunca gelişme, alınan bunca mesafe, bu milleti ve bu milletin sıkıntılarını yakından bilen halkın arasından çıkan insanlar sayesinde olmuştur. Birçok mahallemizi ziyaret ederek buralarda vatandaşlarımız ile buluştuk. Sıkıntılarını dinledik, buradaki güzel ve samimi ortam bizleri daha çok hizmet üretmeye yöneltiyor” şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.