Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekilleri ve Ünver, Kalkınma Bakanı Elvan'ı Ziyaret Etti

SİYASET 01.11.2017 - 22:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekilleri ve Ünver, Kalkınma Bakanı Elvan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider şunları kaydetti;   “Ülkemize çağ atlatan AK Parti’nin ve Hükümetimizin Nevşehir’de devam eden projelerini ve önümüzdeki dönemlerde ilimizde yapılmasını hedeflediğimiz yatırımları değerlendirdiğimiz görüşmede Bakanımızın Nevşehir’e yapılacak hizmetler konusunda bizlere olan desteği ve ilgisi bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Nevşehir’e değer katacak, şehrimize ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak her bir yatırım için ilgili kurumlara ve kabine üyelerimize ziyaretlerimizi sürdürürken, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’ı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın tamamlanan yeni hizmet binasının açılışına ve hemşerilerimize vereceğimiz müjdeleri açıklamak üzere Nevşehir’e davet ettik. İnşallah Nevşehir Milletvekilleri olarak Sn. Bakanımızın da katılımıyla birlikte şehrimize yeni müjdeler vereceğiz.”
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider şunları kaydetti;

 

“Ülkemize çağ atlatan AK Parti’nin ve Hükümetimizin Nevşehir’de devam eden projelerini ve önümüzdeki dönemlerde ilimizde yapılmasını hedeflediğimiz yatırımları değerlendirdiğimiz görüşmede Bakanımızın Nevşehir’e yapılacak hizmetler konusunda bizlere olan desteği ve ilgisi bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Nevşehir’e değer katacak, şehrimize ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak her bir yatırım için ilgili kurumlara ve kabine üyelerimize ziyaretlerimizi sürdürürken, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’ı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın tamamlanan yeni hizmet binasının açılışına ve hemşerilerimize vereceğimiz müjdeleri açıklamak üzere Nevşehir’e davet ettik. İnşallah Nevşehir Milletvekilleri olarak Sn. Bakanımızın da katılımıyla birlikte şehrimize yeni müjdeler vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.