Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekilleri Zahire Pazarını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2015 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekilleri Zahire Pazarını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider zahire pazarını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve 26. Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, zahire pazarı esnaflarını ziyaret etti. Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider burada zahire pazarı esnafların ile bir süre sohbet ederken pazara gelen vatandaşlar ile de bir süre görüştüler. AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti’ye destek istediler.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider zahire pazarını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve 26. Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, zahire pazarı esnaflarını ziyaret etti. Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider burada zahire pazarı esnafların ile bir süre sohbet ederken pazara gelen vatandaşlar ile de bir süre görüştüler. AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti’ye destek istediler. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.