Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nar Beldesinde Gövde Gösterisinde Bulundu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2014 - 23:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nar Beldesinde Gövde Gösterisinde Bulundu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Nar Beldesinde vatandaşlar ile buluştu. Gizligider burada AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş’a destek verirken burada AK Parti’ye ve Belediye Başkan Adayı Erdoğmuş’a destek istedi. Gizligider, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu ve bu seçimlerde vatandaşların tıpkı geçmiş seçimlerde olduğu gibi destek vereceklerine inandıklarını kaydetti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in konuşmasını dinlemek için bir çok vatandaşın gelmesi ve Gizligider’in konuşmasının konuşması arasında uzun süre partililerin desteklemesi ve ayakta alkışlaması ise dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Neşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider konuşmasının ardından ise Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş ve İl Genel Melis Adayları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Nar Beldesinde vatandaşlar ile buluştu. Gizligider burada AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş’a destek verirken burada AK Parti’ye ve Belediye Başkan Adayı Erdoğmuş’a destek istedi. Gizligider, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu ve bu seçimlerde vatandaşların tıpkı geçmiş seçimlerde olduğu gibi destek vereceklerine inandıklarını kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in konuşmasını dinlemek için bir çok vatandaşın gelmesi ve Gizligider’in konuşmasının konuşması arasında uzun süre partililerin desteklemesi ve ayakta alkışlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Neşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider konuşmasının ardından ise Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş ve İl Genel Melis Adayları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.