Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’den en çok başvuru alan belde Nar oldu

SİYASET 17.11.2018 - 09:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’den en çok başvuru alan belde Nar oldu

AK Parti’den 16 Kasım Cuma gecesi sona eren aday adaylık başvuruları sonrasında en çok başvuru yapılan belde Nar beldesi oldu.
      AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi başlayan ve 16 Kasım Cuma gecesi sona eren aday adaylık başvuru süreci sonrasında en çok başvuru yapılan yer 13 başvuru ile Nar Belediye Başkan adaylığı oldu.   Nar Belediye Başkan aday adayları 1-) Aşkın Kızılbayrak 2-) Melahat Mutlu 3-) Melike Uçar 4-) İlhan Temel 5-) Hüseyin Ağırtaş 6-) Fatmanur Şanver Tutar 7-) Metin Güldü 8-) Süleyman Özçelik 9) Güler Tokat 10) Hikmet Kırdağ 11-) İsmail Usta 12-) Hayri Karacakurt 13-) Aydın Taşkın
AK Parti’den 16 Kasım Cuma gecesi sona eren aday adaylık başvuruları sonrasında en çok başvuru yapılan belde Nar beldesi oldu.

 

 

 

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi başlayan ve 16 Kasım Cuma gecesi sona eren aday adaylık başvuru süreci sonrasında en çok başvuru yapılan yer 13 başvuru ile Nar Belediye Başkan adaylığı oldu.

 

Nar Belediye Başkan aday adayları

1-) Aşkın Kızılbayrak

2-) Melahat Mutlu

3-) Melike Uçar

4-) İlhan Temel

5-) Hüseyin Ağırtaş

6-) Fatmanur Şanver Tutar

7-) Metin Güldü

8-) Süleyman Özçelik

9) Güler Tokat

10) Hikmet Kırdağ

11-) İsmail Usta

12-) Hayri Karacakurt

13-) Aydın Taşkın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.