MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Genel Merkezi'nde bugün toplanan heyet Nevşehir Belediye Başkan Adayını belirledi. Bu arada AK Parti Genel Merkezine davet edilen Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ın da görüşlerine yer veren heyet Nevşehir Belediye Başkan Adayını belirledi. AK Parti Genel Merkezinde yapılan toplantıdan sonra ise Nevşehir Belediye Başkan Adayının ismi 3 Aralık 2013 Salı günü resmi olarak açıklanacağı öğrenildi.
AK Parti Genel Merkezi'nde bugün toplanan heyet Nevşehir Belediye Başkan Adayını belirledi. Bu arada AK Parti Genel Merkezine davet edilen Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ın da görüşlerine yer veren heyet Nevşehir Belediye Başkan Adayını belirledi.

AK Parti Genel Merkezinde yapılan toplantıdan sonra ise Nevşehir Belediye Başkan Adayının ismi 3 Aralık 2013 Salı günü resmi olarak açıklanacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.