MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Yöneticileri Ünver’i Ziyaret Etti

SİYASET 20.12.2017 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Yöneticileri Ünver’i Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar başkanlığındaki yöneticiler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez ilçe başkanı Edip Avşar başkanlığındaki heyetin ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.   2004 yılından bugüne kadar ilk günkü heyecan ile daha yaşanabilir bir Nevşehir ortaya çıkartma çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, yatırımlarla dolu bir döneme daha hep birlikte girileceğini ifade etti.   AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’da ziyarette yaptığı konuşmada Nevşehir’in sahip olduğu değerlerle birlikte bugüne kadar gerçekleştirilen yatırımlarla birlikte önemli bir konuma gelmesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük emekleri olduğunu belirterek, bundan dolayı AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak bundan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti ve Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar başkanlığındaki yöneticiler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez ilçe başkanı Edip Avşar başkanlığındaki heyetin ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

 

2004 yılından bugüne kadar ilk günkü heyecan ile daha yaşanabilir bir Nevşehir ortaya çıkartma çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, yatırımlarla dolu bir döneme daha hep birlikte girileceğini ifade etti.

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’da ziyarette yaptığı konuşmada Nevşehir’in sahip olduğu değerlerle birlikte bugüne kadar gerçekleştirilen yatırımlarla birlikte önemli bir konuma gelmesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük emekleri olduğunu belirterek, bundan dolayı AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak bundan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti ve Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.