Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Millervekili Aday Adayları Nerede?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2015 - 17:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir Millervekili Aday Adayları Nerede?

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapan 52 isim sessiz sedasız kayıplara karıştı. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına Milletvekili Aday adaylık müracaatı yapan isimler temayül seçimleri ve mülakatların ardından adeta kayıplara karıştı. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 28 Şubat tarihinde yapılan temayül seçimlerinin ardından 8 Mart tarihinde de AK Parti Genel Merkezinde mülakata katılan isimler daha milletvekili aday listeleri açıklanmadan sessiz sedasız ortadan kayboldular. Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık başvurusu yapan Rıtvan Köybaşı ve Mahmut Dede bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir kurum, kuruluş ziyaretleri yapmazken diğer aday adayları ise temayül ve mülakatların ardından seçim çalışmalarına ara vermeleri dikkatlerden kaçmadı. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapan 52 isim sessiz sedasız kayıplara karıştı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına Milletvekili Aday adaylık müracaatı yapan isimler temayül seçimleri ve mülakatların ardından adeta kayıplara karıştı. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 28 Şubat tarihinde yapılan temayül seçimlerinin ardından 8 Mart tarihinde de AK Parti Genel Merkezinde mülakata katılan isimler daha milletvekili aday listeleri açıklanmadan sessiz sedasız ortadan kayboldular.
Nevşehir Milletvekili Aday Adaylık başvurusu yapan Rıtvan Köybaşı ve Mahmut Dede bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir kurum, kuruluş ziyaretleri yapmazken diğer aday adayları ise temayül ve mülakatların ardından seçim çalışmalarına ara vermeleri dikkatlerden kaçmadı.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.