Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Nevşehir'e Müjde

SAĞLIK 21.07.2016 - 21:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Nevşehir'e Müjde

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz’ den Nevşehir müjde üstüne müjde…
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz’ den Nevşehir müjde üstüne müjde…       Sayın Açıkgöz haber sitemize yaptığı açıklamada;   ” 30 Mart 2016 tarihinde sağlıkta Nevşehir’ e müjde olarak değerli hemşerilerimizle paylaştığımız anjiyo ünitemizde ilk tetkik ve tedavi yapıldı, hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın çeşitli sağlık sorunları için çevre illere sevk işlemini, yerinde sağlık hizmeti gereği hastahanemizde hizmet veren poliklinik ve ünite hizmetimizi genişleterek hızlı bir şekilde aşıyoruz. Aziz hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.”      “14 yıldır AK Parti kadroları, bizler millete efendi olmaya değil milletimize hizmetkâr olmak için çalışıyoruz. Kaliteli sağlık hizmeti anlayışımızla vatandaşlarımıza en hızlı, en kaliteli ve en ekonomik tedavi hedefiyle çaba sarf ediyoruz.”        “Emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza, milletvekillerimize ve Sağlık Bakanımıza teşekkürü borç biliyor, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.”    “Nevşehir Devlet Hastanemizde ilk anjiyo tetkik ve tedaviyi ekibiyle birlikte gerçekleştiren Başhekim Yardımcımız  Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Nebi Cerit, ekibine ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor; hastamıza Allah’ tan acil şifalar diliyorum.  ANJİYO ÜNİTESİ hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz’ den Nevşehir müjde üstüne müjde…

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz’ den Nevşehir müjde üstüne müjde…

 

 

 

Sayın Açıkgöz haber sitemize yaptığı açıklamada;   ” 30 Mart 2016 tarihinde sağlıkta Nevşehir’ e müjde olarak değerli hemşerilerimizle paylaştığımız anjiyo ünitemizde ilk tetkik ve tedavi yapıldı, hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın çeşitli sağlık sorunları için çevre illere sevk işlemini, yerinde sağlık hizmeti gereği hastahanemizde hizmet veren poliklinik ve ünite hizmetimizi genişleterek hızlı bir şekilde aşıyoruz. Aziz hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.”

 

 

 “14 yıldır AK Parti kadroları, bizler millete efendi olmaya değil milletimize hizmetkâr olmak için çalışıyoruz. Kaliteli sağlık hizmeti anlayışımızla vatandaşlarımıza en hızlı, en kaliteli ve en ekonomik tedavi hedefiyle çaba sarf ediyoruz.”

 

 

 

 “Emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza, milletvekillerimize ve Sağlık Bakanımıza teşekkürü borç biliyor, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.”

 

 “Nevşehir Devlet Hastanemizde ilk anjiyo tetkik ve tedaviyi ekibiyle birlikte gerçekleştiren Başhekim Yardımcımız  Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Nebi Cerit, ekibine ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor; hastamıza Allah’ tan acil şifalar diliyorum.  ANJİYO ÜNİTESİ hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.