Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir milletvekilleri yatmış, Arı çalışmış

SİYASET 14.11.2018 - 01:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri yatmış, Arı çalışmış

AK Parti Nevşehir milletvekilleri 2004 yılında yatarken o dönem Nevşehir’e tüm yatırımları şimdi AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Rasim Arı kendisinin yaptığını açıkladı.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına resmi başvuru yapan Rasim Arı daha sonra düzenlediği basın toplantısında kendisinin 2004 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığını yaptığını ve gelen tüm yatırımları kendisinin aracılığıyla yapıldığını açıklaması kafalarda soru işareti bıraktı.  Kendisinin 2004 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığı yaptığı sıralarda Nevşehir’e gelen tüm paraların kendisi aracılığıyla geldiğini çünkü kendisinin Nevşehir için her şeyi yaptığını ifade eden Arı, dönemin milletvekilleri olan Mehmet Elkatmış, Rıtvan Köybaşı ve Osman Seyfi’nin adeta bir şey yapmadığını ima ettiği açıklama AK Parti tarafından büyük tepkilere neden olduğu öğrenildi.   Nevşehir Belediye Başkan adayı gösterilmek uğruna AK Parti için yıllarca hizmet eden dönemin milletvekilleri olan Mehmet Elkatmış, Rıtvan Köybaşı ve Osman Seyfi’nin adeta Nevşehir için hiç bir şey yapmadığını ima ettiği açıklama sonrasında gözler dönemin milletvekillerinin ve AK Parti İl Başkanın ne açıklama yapacağına çevrildi.
AK Parti Nevşehir milletvekilleri 2004 yılında yatarken o dönem Nevşehir’e tüm yatırımları şimdi AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Rasim Arı kendisinin yaptığını açıkladı.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına resmi başvuru yapan Rasim Arı daha sonra düzenlediği basın toplantısında kendisinin 2004 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığını yaptığını ve gelen tüm yatırımları kendisinin aracılığıyla yapıldığını açıklaması kafalarda soru işareti bıraktı.  Kendisinin 2004 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın danışmanlığı yaptığı sıralarda Nevşehir’e gelen tüm paraların kendisi aracılığıyla geldiğini çünkü kendisinin Nevşehir için her şeyi yaptığını ifade eden Arı, dönemin milletvekilleri olan Mehmet Elkatmış, Rıtvan Köybaşı ve Osman Seyfi’nin adeta bir şey yapmadığını ima ettiği açıklama AK Parti tarafından büyük tepkilere neden olduğu öğrenildi.

 

Nevşehir Belediye Başkan adayı gösterilmek uğruna AK Parti için yıllarca hizmet eden dönemin milletvekilleri olan Mehmet Elkatmış, Rıtvan Köybaşı ve Osman Seyfi’nin adeta Nevşehir için hiç bir şey yapmadığını ima ettiği açıklama sonrasında gözler dönemin milletvekillerinin ve AK Parti İl Başkanın ne açıklama yapacağına çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.