Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir Seçim Heyeti Antalya’da

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2015 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir Seçim Heyeti Antalya’da

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen eğitim ve istişare toplantısına katıldı. AK Parti İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı ve İl Hukukçusu Murat Özkaya, İl Seçim İşleri Başkanı ve İl Eğitimcisi Edip Avşar, İl Yerel Yönetimler Başkanı ve SKM Başkanı Sami Demirses, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İsa Gündüz, kadın ve gençlik kolları seçim işleri başkanları ile birlikte tam kadro Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Eğitim ve İstişare toplantısına katıldı. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş başkanlığında, 81 ilden seçim işleri başkanları, SKM Başkanları, il eğitimcileri ve il hukukçularının katıldığı toplantıda, genel seçim öncesi milletvekili adaylarının izleyeceği yol haritası ve teşkilat içi seçim sistemi hakkında bilgiler verildi. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde ki bir otelde başlayan toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop, 7 Haziran seçimlerinin önemline vurgu yaptı. 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştir25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi kullanılacak sistemler ve ziyaret programları gibi bir çok konunun ele alındığı istişare ve eğitim toplantısı üç gün sürecek. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen eğitim ve istişare toplantısına katıldı.
AK Parti İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı ve İl Hukukçusu Murat Özkaya, İl Seçim İşleri Başkanı ve İl Eğitimcisi Edip Avşar, İl Yerel Yönetimler Başkanı ve SKM Başkanı Sami Demirses, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı İsa Gündüz, kadın ve gençlik kolları seçim işleri başkanları ile birlikte tam kadro Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Eğitim ve İstişare toplantısına katıldı.
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş başkanlığında, 81 ilden seçim işleri başkanları, SKM Başkanları, il eğitimcileri ve il hukukçularının katıldığı toplantıda, genel seçim öncesi milletvekili adaylarının izleyeceği yol haritası ve teşkilat içi seçim sistemi hakkında bilgiler verildi.
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde ki bir otelde başlayan toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop, 7 Haziran seçimlerinin önemline vurgu yaptı.
7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştir25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi kullanılacak sistemler ve ziyaret programları gibi bir çok konunun ele alındığı istişare ve eğitim toplantısı üç gün sürecek.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.