Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'nin rekorlar ilçesine ne oldu?

SİYASET 01.05.2019 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'nin rekorlar ilçesine ne oldu?

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş son seçimlerin ardından yaşanan düşüşü nasıl artıracak merak ediliyor.
  31 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Türkiye rekoru kırarak Acıgöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ercan Ertaş aradan geçen 5 yılın ardından 31 Mart Pazar 2019 yapılan seçimlerin ardından ciddi bir şekilde oy kaybı yaşadı. Mart 2014 seçimlerinde ilçede yüzde 75,3 oy oranı ile rekor kırarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alınırken 5 yılın ardından ilçede yapılan seçimlerde ise yüzde 59,38 oranın oy alındı.   AK Partili Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ın yaşanan bu oy kaybının ardından yeni seçildiği bu dönemde nasıl bir çalışma yaparak kaybedilen oyları toparlayacağı ise kamu oyu tarafından merak ediliyor.
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş son seçimlerin ardından yaşanan düşüşü nasıl artıracak merak ediliyor.

 

31 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Türkiye rekoru kırarak Acıgöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ercan Ertaş aradan geçen 5 yılın ardından 31 Mart Pazar 2019 yapılan seçimlerin ardından ciddi bir şekilde oy kaybı yaşadı. Mart 2014 seçimlerinde ilçede yüzde 75,3 oy oranı ile rekor kırarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alınırken 5 yılın ardından ilçede yapılan seçimlerde ise yüzde 59,38 oranın oy alındı.

 

AK Partili Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ın yaşanan bu oy kaybının ardından yeni seçildiği bu dönemde nasıl bir çalışma yaparak kaybedilen oyları toparlayacağı ise kamu oyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.