MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Özkonak Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2013 - 18:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Özkonak Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesi’nde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı netleşti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel  seçimler öncesinde AK Parti’de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti Özkonak Beldesinde mevcut Belediye Başkanı Osman Kutay’ı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olarak göstermiyor.  AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde de ilk sırada yer alan ve vizyonu ve çalışmaları ile ön plana çıkan İlker Yürekli AK Parti’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Özkonak Belediye Başkan adayı olarak belirlediği öğrenildi. İlker Yürekli isminin önümüzde ki hafta resmi olarak Özkonak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi ‘’www.lalehaber.com’’ haber sitesi olarak İlker Yürekli’yi hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.  
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesi’nde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı netleşti.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel  seçimler öncesinde AK Parti’de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti Özkonak Beldesinde mevcut Belediye Başkanı Osman Kutay’ı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olarak göstermiyor.  AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde de ilk sırada yer alan ve vizyonu ve çalışmaları ile ön plana çıkan İlker Yürekli AK Parti’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Özkonak Belediye Başkan adayı olarak belirlediği öğrenildi.
İlker Yürekli isminin önümüzde ki hafta resmi olarak Özkonak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.
Bizlerde Nevşehir’de Haberin Merkezi ‘’www.lalehaber.com’’ haber sitesi olarak İlker Yürekli’yi hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.