Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’den İlk Aday Adayı Çalışkaner Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2014 - 21:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’den İlk Aday Adayı Çalışkaner Oldu

AK Parti’de Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını ilk açıklayan isim Adnan Çalışkaner oldu. Çalışkaner yaptığı yazılı açıklama ile 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili aday adayıyım dedi.  Adnan Çalışkaner Kimdir? 1 Ocak 1962 de Nevşehir’de doğdu. Sanayici ve iş adamı. Babasının adı Mehmet annesinin adı Fevziyedir. Eğitim hayatına Nevşehir’ de başlamıştır ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okumaktadır. İş hayatına 1981 de Nevşehir Altınökçe Branda ve Tente Sistemlerini kurarak başlamıştır. Değişik projelerle ilklere imza atarak Nevşehir’ in gelişip güzelleşmesine katkıda bulunmuştur. AK Parti Nevşehir kurucu üyelerinden olup 2002-2006 yılları arasında AK Parti İl yönetiminde Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.  
AK Parti’de Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını ilk açıklayan isim Adnan Çalışkaner oldu. Çalışkaner yaptığı yazılı açıklama ile 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili aday adayıyım dedi.

 Adnan Çalışkaner Kimdir?

1 Ocak 1962 de Nevşehir’de doğdu. Sanayici ve iş adamı. Babasının adı Mehmet annesinin adı Fevziyedir. Eğitim hayatına Nevşehir’ de başlamıştır ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okumaktadır. İş hayatına 1981 de Nevşehir Altınökçe Branda ve Tente Sistemlerini kurarak başlamıştır. Değişik projelerle ilklere imza atarak Nevşehir’ in gelişip güzelleşmesine katkıda bulunmuştur.
AK Parti Nevşehir kurucu üyelerinden olup 2002-2006 yılları arasında AK Parti İl yönetiminde Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.