Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Seçim Broşürlerinin Dağıtımına Başladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2015 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Seçim Broşürlerinin Dağıtımına Başladı

AK PARTİ HÜKÜMETLERİ DÖNEMİNDEKİ İCRAATLAR GÖZ DOLDURUYOR Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Teşkilatı tarafından hazırlanan seçim broşürlerinin dağıtımına başlandı. Broşürde AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’e kazandırılan hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımlara ilişkin bilgiler yer alıyor. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için çalışmalarına devam eden AK Parti İl Teşkilatı, bastırdığı seçim broşürleri ile hem göze hem gönüle hitap ediyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in seçim gezileri sırasında da dağıtılan broşürlerde, Nevşehir’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlara dair bilgiler yer alıyor. Gerek AK Parti Genel Merkezden gelen gerekse de İl Teşkilatı tarafından yaptırılan broşürlerde AK Parti Hükümetleri tarafından Nevşehir’e yaptırılan icraatlar fotoğraflarla seçmenlerin dikkatine sunuluyor. BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE İLGİLİ HALK BİLGİLENDİRİLİYOR Öte yandan, yine AK Parti İl Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa ile ilgili de broşürler hazırlatarak, halkı bilgilendiriyor. “14 Soruda Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasanın Önemi” adı altında hazırlatılan broşürlerde, “Başkanlık Sistemi Nedir, Başkanlık Sistemi Diktatörlük mü Demektir” gibi konularda vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor. AK Parti İl İcraat Kitapçığı ve 14 Soruda Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasanın Önemi kitapçıkları, AK Parti il yöneticilerinin yanı sıra İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları yöneticileri ve üyelerince kapı kapı dağıtılıyor. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


AK PARTİ HÜKÜMETLERİ DÖNEMİNDEKİ İCRAATLAR GÖZ DOLDURUYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Teşkilatı tarafından hazırlanan seçim broşürlerinin dağıtımına başlandı. Broşürde AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’e kazandırılan hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımlara ilişkin bilgiler yer alıyor.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için çalışmalarına devam eden AK Parti İl Teşkilatı, bastırdığı seçim broşürleri ile hem göze hem gönüle hitap ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in seçim gezileri sırasında da dağıtılan broşürlerde, Nevşehir’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlara dair bilgiler yer alıyor.

Gerek AK Parti Genel Merkezden gelen gerekse de İl Teşkilatı tarafından yaptırılan broşürlerde AK Parti Hükümetleri tarafından Nevşehir’e yaptırılan icraatlar fotoğraflarla seçmenlerin dikkatine sunuluyor.

BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE İLGİLİ HALK BİLGİLENDİRİLİYOR

Öte yandan, yine AK Parti İl Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa ile ilgili de broşürler hazırlatarak, halkı bilgilendiriyor. “14 Soruda Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasanın Önemi” adı altında hazırlatılan broşürlerde, “Başkanlık Sistemi Nedir, Başkanlık Sistemi Diktatörlük mü Demektir” gibi konularda vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

AK Parti İl İcraat Kitapçığı ve 14 Soruda Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasanın Önemi kitapçıkları, AK Parti il yöneticilerinin yanı sıra İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları yöneticileri ve üyelerince kapı kapı dağıtılıyor.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.