MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Sulusaray Belde Başkanlığı kongresi yapıldı

SİYASET 05.01.2020 - 18:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Sulusaray Belde Başkanlığı kongresi yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kongre süreci kapsamında Sulusaray Belde Başkanlığı kongresi düzenlendi.
  Sulusaray Belde Başkanlığı kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ve partililer katıldı.  AK Parti Sulusaray Belde Başkanlığına görevine devam eden Caner Şener tek liste halinde katıldı.   Milletvekili Açıkgöz, “Sulusaray’ımıza müjdelerimiz hayırlı olsun. Doğalgaz çalışmaları yaza kadar beldemizde başlayacak. Dünya markası üzümümüzü işleyerek üzüm suyu-şıra fabrikamızı beldemize kazandıracağız. AK kadrolarımız milletimizin emrinde çalışmaya devam edecek. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK davada nefer olmak bizler için onurdur. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız mazlumların hamisi, masumların gür sesi olarak hem sahada hem de masada Türkiye’nin gücünü dünyaya gösteriyor.  Ülkemizin de 81 vilayetine AK hizmetleri 17 yıldır AK kadrolarımızla ulaştırıyoruz. Milletimizin teveccühü ve güveniyle bizlere yüklediği sorumlulukla, aşkla milletimize 7/24 hizmet etmeye tüm teşkilatlarımızla gayret gösteriyoruz. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha çok çalışacağız, Türkiye kazanacak” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kongre süreci kapsamında Sulusaray Belde Başkanlığı kongresi düzenlendi.

 

Sulusaray Belde Başkanlığı kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ve partililer katıldı.  AK Parti Sulusaray Belde Başkanlığına görevine devam eden Caner Şener tek liste halinde katıldı.

 

Milletvekili Açıkgöz, “Sulusaray’ımıza müjdelerimiz hayırlı olsun. Doğalgaz çalışmaları yaza kadar beldemizde başlayacak. Dünya markası üzümümüzü işleyerek üzüm suyu-şıra fabrikamızı beldemize kazandıracağız. AK kadrolarımız milletimizin emrinde çalışmaya devam edecek. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK davada nefer olmak bizler için onurdur. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız mazlumların hamisi, masumların gür sesi olarak hem sahada hem de masada Türkiye’nin gücünü dünyaya gösteriyor.  Ülkemizin de 81 vilayetine AK hizmetleri 17 yıldır AK kadrolarımızla ulaştırıyoruz. Milletimizin teveccühü ve güveniyle bizlere yüklediği sorumlulukla, aşkla milletimize 7/24 hizmet etmeye tüm teşkilatlarımızla gayret gösteriyoruz. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha çok çalışacağız, Türkiye kazanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.