Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Teşkilatı, Derinkuyu’da Esnafları Ziyaret Etti

SİYASET 20.01.2018 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Teşkilatı, Derinkuyu’da Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Derinkuyu’da esnafları ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında esnaf ziyaretleri aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve parti yöneticileri Derinkuyu ilçesinde ilk olarak AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret ettiler. Daha sonra ise Derinkuyu’da esnafları ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider burada esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundular.   Milletvekili Açıkgöz, “Derinkuyu teşkilatımızla emektar esnafımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ediyor; hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. 16 yıldır üreten, ekonomimize katma değer sağlayan tüm vatandaşlarımızın her zaman destekçisi olduk” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Derinkuyu’da esnafları ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında esnaf ziyaretleri aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve parti yöneticileri Derinkuyu ilçesinde ilk olarak AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret ettiler. Daha sonra ise Derinkuyu’da esnafları ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider burada esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundular.

 

Milletvekili Açıkgöz, “Derinkuyu teşkilatımızla emektar esnafımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ediyor; hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için çalışıyoruz. 16 yıldır üreten, ekonomimize katma değer sağlayan tüm vatandaşlarımızın her zaman destekçisi olduk” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.