Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Uçhisar Belde Başkanlığına Ahmet Kutlugün Atandı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2014 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Uçhisar Belde Başkanlığına Ahmet Kutlugün Atandı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde  AK Parti Belde Başkanlığına, Ahmet Kutlugün’ün atandığını belirterek, atamanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Tanrıver “ Yeni Türkiye sloganı ile yürüdüğümüz bu yolda , AhmetKutlugün kardeşimizin Uçhisar beldesinde önemli hizmetler yürüteceğine inanıyorum. Kendisine de tüm yönetim kurulu üyelerim adına başarılar diliyorum. “ dedi. Mersin Üniversitesi mezunu olan AK Parti Uçhisar Belde Başkanı Ahmet Kutlugün evli ve 2 çocuk babası.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde  AK Parti Belde Başkanlığına, Ahmet Kutlugün’ün atandığını belirterek, atamanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Tanrıver “ Yeni Türkiye sloganı ile yürüdüğümüz bu yolda , AhmetKutlugün kardeşimizin Uçhisar beldesinde önemli hizmetler yürüteceğine inanıyorum. Kendisine de tüm yönetim kurulu üyelerim adına başarılar diliyorum. “ dedi.
Mersin Üniversitesi mezunu olan AK Parti Uçhisar Belde Başkanı Ahmet Kutlugün evli ve 2 çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.