Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp heyeti, Ürgüp Belediyesini ziyaret etti

SİYASET 16.01.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Ürgüp heyeti, Ürgüp Belediyesini ziyaret etti

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve AK Parti İlçe Yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.
  Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, 10 Yıldır Ürgüp'te gerçekten tarih yazdınız. Alnınız açık başınız dik olarak 10 yılı inşallah 31 Martta tamamlayacaksınız dedi. Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, “Ürgüp'te Ak Parti Belediyeciliği ile 10 yılda Ürgüp'ün 50 yılına hizmet edecek dev projeleri, teşkilatın gücü, meclis üyelerimin desteği ile birlikte başardık. Reisimizin başını dik tutalım diye yola çıkmıştık, mazeret üretemezdik. Zor işleri başaralım diye yola çıkmıştık, hep birlikte başardık. Adaylık Mehmet kardeşimize nasbedildi, kendisine desteğimiz tamdır. Kesin sonuçların ilanıyla birlikte gönül rahatlığıyla alnımızın akıyla teslim edip gideceğiz. Yürekten inanıyor, Başarılar diliyorum”dedi. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, "Emeğiniz emanetimizdir. 10 yılda Ürgüp'e kazandırmış olduğunuz yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Ak Parti Belediyeciliği ile Ürgüp'ü 2023'e milletimizin desteği ve teşkilatımızın gücü ile inşallah yine taşıyacağız" dedi. Ziyarete Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri Hüsnü Sucu, Mehmet Can Yalçın, Mustafa Kılıç ve Süleyman Er'de katıldı. Belediyenin tüm birimlerini de ziyaret eden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Aktürk ve beraberindekiler, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve AK Parti İlçe Yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, 10 Yıldır Ürgüp'te gerçekten tarih yazdınız. Alnınız açık başınız dik olarak 10 yılı inşallah 31 Martta tamamlayacaksınız dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, “Ürgüp'te Ak Parti Belediyeciliği ile 10 yılda Ürgüp'ün 50 yılına hizmet edecek dev projeleri, teşkilatın gücü, meclis üyelerimin desteği ile birlikte başardık. Reisimizin başını dik tutalım diye yola çıkmıştık, mazeret üretemezdik. Zor işleri başaralım diye yola çıkmıştık, hep birlikte başardık. Adaylık Mehmet kardeşimize nasbedildi, kendisine desteğimiz tamdır. Kesin sonuçların ilanıyla birlikte gönül rahatlığıyla alnımızın akıyla teslim edip gideceğiz. Yürekten inanıyor, Başarılar diliyorum”dedi.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, "Emeğiniz emanetimizdir. 10 yılda Ürgüp'e kazandırmış olduğunuz yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Ak Parti Belediyeciliği ile Ürgüp'ü 2023'e milletimizin desteği ve teşkilatımızın gücü ile inşallah yine taşıyacağız" dedi.

Ziyarete Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri Hüsnü Sucu, Mehmet Can Yalçın, Mustafa Kılıç ve Süleyman Er'de katıldı.

Belediyenin tüm birimlerini de ziyaret eden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Aktürk ve beraberindekiler, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.