Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı, toplantıları telekonferansla yapıyor

SİYASET 15.04.2020 - 09:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı, toplantıları telekonferansla yapıyor

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında toplantılarını telekonferans yöntemiyle yapıyor.
  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “ Yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında gerekli tüm önlemlerimizi aldık.  Hayat bir yandan devam ediyor, teşkilatlarımız olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak Telekonferans yöntemi ile toplantılarımızı devam ettiriyoruz bugün ki toplantımıza il Başkanımız sayın Mustafa Rauf Yanar ’da katılarak bizleri onurlandırdı. Öte yandan tüm teşkilatlarımız ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak öncelikle 65 Yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere bütün üyelerimizi arayarak onların sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Sorunlarının çözülmesi konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu virüs salgınından kurtuluruz. Devletimiz tüm imkanlarını vatandaşlarımıza  seferber etmiş durumda. Korona virüs salgınında can ve başla çalışan öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere polislerimize, jandarmamıza, belediye çalışanlarımıza ve tüm görevli personellerimize teşekkür ederim.” Dedi.   Ayrıca toplantı da Korona virüs salgınına karşı alınan kararlar ve gündemdeki konular ilçe yönetim kurulu üyeleri ile istişare edildi.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında toplantılarını telekonferans yöntemiyle yapıyor.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “ Yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında gerekli tüm önlemlerimizi aldık.  Hayat bir yandan devam ediyor, teşkilatlarımız olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak Telekonferans yöntemi ile toplantılarımızı devam ettiriyoruz bugün ki toplantımıza il Başkanımız sayın Mustafa Rauf Yanar ’da katılarak bizleri onurlandırdı. Öte yandan tüm teşkilatlarımız ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak öncelikle 65 Yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere bütün üyelerimizi arayarak onların sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Sorunlarının çözülmesi konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu virüs salgınından kurtuluruz. Devletimiz tüm imkanlarını vatandaşlarımıza  seferber etmiş durumda. Korona virüs salgınında can ve başla çalışan öncelikle sağlık çalışanlarımız olmak üzere polislerimize, jandarmamıza, belediye çalışanlarımıza ve tüm görevli personellerimize teşekkür ederim.” Dedi.

 

Ayrıca toplantı da Korona virüs salgınına karşı alınan kararlar ve gündemdeki konular ilçe yönetim kurulu üyeleri ile istişare edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.