Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında İSTİFA !

SİYASET 08.06.2017 - 16:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında İSTİFA !

Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında 17 Ocak 2015 tarihinden beri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir şekilde çalışan Kadın Kolları Başkanı Emekli Öğretmen Hatice Dündar Genel Merkeze verdiği dilekçe ile istifa etti.
Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında 17 Ocak 2015 tarihinden beri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir şekilde çalışan Kadın Kolları Başkanı Emekli Öğretmen Hatice Dündar Genel Merkeze verdiği dilekçe ile istifa etti.   2 Haziran Cuma günü Ankara Ak Parti Genel Merkezine istifasını sunan, 7 Haziran 2017 tarihinde de istifası kabul edilen Ak Parti Ürgüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar, Haber Merkezimize yaptığı yazılı açıklama ile istifa gerekçelerini şöyle sundu.   "PARTİMİZİN ÇALIŞMA RUHUNA UYMAYAN DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI İLÇE BAŞKANIYLA ÇALIŞMA İMKANIM KALMAMIŞTIR." 17 0cak 2015 Tarihinde, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının tevdi etmiş olduğu Ürgüp İlçesi Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığını bugüne kadar elimden geldiği kadarıyla, büyük bir özveri ve gayretle yürütmeye çalıştım. Bu süre içerisinde iki genel seçim ve bir referandum geçirdik.  Kadın Kolları Yönetim Kurulumuzla, uyumlu ve güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bu çalışmalarda emeğini esirgemeyen ekibime,  mahalle ve köy başkanlarıma,  İl Kadın Kolları Başkanımız Nihal KUTLAR Hanıma  ve yönetimine  ve emeği geçen Ak Parti gönüllüsü vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.       Mevcut ilçe başkanımız, İlçe başkanı olarak atandıktan sonra şahsıma ve ekibimdeki bazı arkadaşlarıma karşı olumsuz tavır, söz ve fiilleri nedeniyle ve referandum sürecindeki Ak Partimizin çalışma ruhuna uymayan davranışlarından dolayı ilçe başkanıyla çalışma imkanım kalmamıştır.        Yaşanan ve bundan sonra yaşanacak olan olumsuzluklara paydaş olmamak adına bir ibadet aşkıyla yapmaya çalıştığım Ürgüp Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa ediyorum. 02.06.2017 Cuma günü Ankara Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına vermiş olduğum dilekçem ve raporum, 07.06.2017 tarihi itibari ile kabul edilmiştir.        Görevimizi yaptığımız süre içerisinde,  çalışmalarımız sırasında kırıp üzdüğümüz veya rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımız varsa,  şahsım ve yönetimimdeki arkadaşlarımız adına özür diler, haklarını helal etmelerini istirham ederim.         Mensubu olmakla şeref duyduğum Ak Partimize ve canımdan çok sevdiğim, davasına gönül verdiğim,  kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a kesinlikle bir küskünlüğüm ve kırgınlığım yoktur. Bundan sonra da bir Ak Parti üyesi olarak, Rabbimin izin verdiği ölçüde partimiz için maddi ve manevi bütün desteğimi vereceğimin,  bilinmesini isterim.                                                                               Hatice DÜNDAR                                                                              Emekli Öğretmen                                                           Müstefi Ak Parti Ürgüp Kadın Kolları Başkanı  
Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında 17 Ocak 2015 tarihinden beri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir şekilde çalışan Kadın Kolları Başkanı Emekli Öğretmen Hatice Dündar Genel Merkeze verdiği dilekçe ile istifa etti.

Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatında 17 Ocak 2015 tarihinden beri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir şekilde çalışan Kadın Kolları Başkanı Emekli Öğretmen Hatice Dündar Genel Merkeze verdiği dilekçe ile istifa etti.

 

2 Haziran Cuma günü Ankara Ak Parti Genel Merkezine istifasını sunan, 7 Haziran 2017 tarihinde de istifası kabul edilen Ak Parti Ürgüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar, Haber Merkezimize yaptığı yazılı açıklama ile istifa gerekçelerini şöyle sundu.

 

"PARTİMİZİN ÇALIŞMA RUHUNA UYMAYAN DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI İLÇE BAŞKANIYLA ÇALIŞMA İMKANIM KALMAMIŞTIR."

17 0cak 2015 Tarihinde, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının tevdi etmiş olduğu Ürgüp İlçesi Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığını bugüne kadar elimden geldiği kadarıyla, büyük bir özveri ve gayretle yürütmeye çalıştım. Bu süre içerisinde iki genel seçim ve bir referandum geçirdik.  Kadın Kolları Yönetim Kurulumuzla, uyumlu ve güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bu çalışmalarda emeğini esirgemeyen ekibime,  mahalle ve köy başkanlarıma,  İl Kadın Kolları Başkanımız Nihal KUTLAR Hanıma  ve yönetimine  ve emeği geçen Ak Parti gönüllüsü vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

     

Mevcut ilçe başkanımız, İlçe başkanı olarak atandıktan sonra şahsıma ve ekibimdeki bazı arkadaşlarıma karşı olumsuz tavır, söz ve fiilleri nedeniyle ve referandum sürecindeki Ak Partimizin çalışma ruhuna uymayan davranışlarından dolayı ilçe başkanıyla çalışma imkanım kalmamıştır.

      

Yaşanan ve bundan sonra yaşanacak olan olumsuzluklara paydaş olmamak adına bir ibadet aşkıyla yapmaya çalıştığım Ürgüp Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa ediyorum. 02.06.2017 Cuma günü Ankara Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına vermiş olduğum dilekçem ve raporum, 07.06.2017 tarihi itibari ile kabul edilmiştir.

      

Görevimizi yaptığımız süre içerisinde,  çalışmalarımız sırasında kırıp üzdüğümüz veya rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımız varsa,  şahsım ve yönetimimdeki arkadaşlarımız adına özür diler, haklarını helal etmelerini istirham ederim.

       

Mensubu olmakla şeref duyduğum Ak Partimize ve canımdan çok sevdiğim, davasına gönül verdiğim,  kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a kesinlikle bir küskünlüğüm ve kırgınlığım yoktur. Bundan sonra da bir Ak Parti üyesi olarak, Rabbimin izin verdiği ölçüde partimiz için maddi ve manevi bütün desteğimi vereceğimin,  bilinmesini isterim.

 

                                                                            Hatice DÜNDAR

                                                                             Emekli Öğretmen

                                                          Müstefi Ak Parti Ürgüp Kadın Kolları Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.