Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp seçim bürosu büyük bir coşkuyla açıldı

SİYASET 22.01.2019 - 20:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Ürgüp seçim bürosu büyük bir coşkuyla açıldı

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk'ün seçim irtibat bürosu açıldı.
  AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’ün seçim süresince çalışmalarını yürüteceği fabrika caddesindeki seçim irtibat bürosu, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar,İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ile partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı.    AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer “ Bu kutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için bütün AK gönüllü insanlara sonsuz teşekkür ederim. Bundan 12 yıl önce Ürgüp Belediyesini Rahmetli Kasım Abimizle birlikte devraldık.2 sene Kasım Uğur Ağabeyim belediye Başkanlığı yaptı ve 10 yılda Belediye Başkanımız Fahri Yıldız Ürgüp Belediyesini yönetiyor. İki Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun Ürgüp’ümüz için elinden gelen herşeyi yaptılar. 31 Mart Akşamına kadar gitmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız.” Dedi.   AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk açılış programında yaptığı konuşmada, “Seçim büromuzun Ürgüp’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçim büromuzun hazırlanmasında emeği geçen Ekibime, Ana Kademe, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarıma teşekkür ederim. 31 Marta kadar çok çalışacağız” dedi   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız “ 2009 yılında bir davayı yüklendik. Bu davanın yükü ile Ürgüp’te 10 yılı hep birlikte omuzladık. Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın Ürgüp’e, bize teslim ettiği güzel emaneti bir AK alına daha yeniden emanet etmek üzereyiz. Cesaretinden dolayı kardeşimi tebrik ediyorum. 31 Mart akşamına kadar kardeşimin daima yanındayım.” Dedi.    AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Tevazu, Samimiyet, Gayret ile halkımızın teveccühü sayesinde Ürgüp Seçim irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Ürgüp 31 Mart’taki milletimizin zaferi için çalışıyor." dedi.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Açılışını yaptığımız seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun.  Her daim davamızın peşinde olacağız. Gönlünü almamış kimseyi bırakmadan fakir zengin ayrımı yapmadan davamızın peşinde 31 Marttan sonrada 1 Nisanda inşallah bütün dünyaya AK Partinin ne olduğunu göstermek istiyorum" dedi.     Konuşmaların ardından seçim bürosu yapılan dua ile açıldı.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk'ün seçim irtibat bürosu açıldı.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’ün seçim süresince çalışmalarını yürüteceği fabrika caddesindeki seçim irtibat bürosu, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar,İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ile partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı. 

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer “ Bu kutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için bütün AK gönüllü insanlara sonsuz teşekkür ederim. Bundan 12 yıl önce Ürgüp Belediyesini Rahmetli Kasım Abimizle birlikte devraldık.2 sene Kasım Uğur Ağabeyim belediye Başkanlığı yaptı ve 10 yılda Belediye Başkanımız Fahri Yıldız Ürgüp Belediyesini yönetiyor. İki Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun Ürgüp’ümüz için elinden gelen herşeyi yaptılar. 31 Mart Akşamına kadar gitmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız.” Dedi.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk açılış programında yaptığı konuşmada, “Seçim büromuzun Ürgüp’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçim büromuzun hazırlanmasında emeği geçen Ekibime, Ana Kademe, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarıma teşekkür ederim. 31 Marta kadar çok çalışacağız” dedi

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız “ 2009 yılında bir davayı yüklendik. Bu davanın yükü ile Ürgüp’te 10 yılı hep birlikte omuzladık. Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın Ürgüp’e, bize teslim ettiği güzel emaneti bir AK alına daha yeniden emanet etmek üzereyiz. Cesaretinden dolayı kardeşimi tebrik ediyorum. 31 Mart akşamına kadar kardeşimin daima yanındayım.” Dedi.

 

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Tevazu, Samimiyet, Gayret ile halkımızın teveccühü sayesinde Ürgüp Seçim irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Ürgüp 31 Mart’taki milletimizin zaferi için çalışıyor." dedi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Açılışını yaptığımız seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun.  Her daim davamızın peşinde olacağız. Gönlünü almamış kimseyi bırakmadan fakir zengin ayrımı yapmadan davamızın peşinde 31 Marttan sonrada 1 Nisanda inşallah bütün dünyaya AK Partinin ne olduğunu göstermek istiyorum" dedi.  

 

Konuşmaların ardından seçim bürosu yapılan dua ile açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.