Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp teşkilatından İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret

SİYASET 14.06.2020 - 21:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Ürgüp teşkilatından İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret

AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 181. Yılı münasebetiyle Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve beraberinde ki ilçe Yönetimi İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, jandarma personellerinin günlerini tebrik ettiler.   Burada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Bal ve askerle ile sohbet eden AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilat mensupları görevli jandarma personellerine çeşitli ikramlarda bulundular.   Ürgüp İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Bal, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Oğuz Kahraman'a ve yönetimine  Jandarma teşkilatı adına teşekkür etti.     İlçe Jandarma Komutanlığına yapmış oldukları ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman " Aziz Türk Milletinin huzur ve güveninin korunması konusunda canla başla çalışan, kendi canlarından önce bu cennet vatanın huzur ve güveni için yaşayan Jandarmamız 181 yaşında. 181 yıl önce kurulan Jandarma teşkilatının, o günden bu güne kadar aralıksız olarak iç güvenlik başta olmak üzere birçok alanda toplumun hizmetinde olduğunu, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler başta olmak üzere, toplumsal ve sosyal olaylarda her zaman canla başla mücadele ettiğine dikkat çekti. Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Ürgüp’ün huzur ve güven şehri olmasında görev alan jandarma teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 181. Yılı münasebetiyle Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve beraberinde ki ilçe Yönetimi İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, jandarma personellerinin günlerini tebrik ettiler.

 

Burada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Bal ve askerle ile sohbet eden AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilat mensupları görevli jandarma personellerine çeşitli ikramlarda bulundular.

 

Ürgüp İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Bal, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Oğuz Kahraman'a ve yönetimine  Jandarma teşkilatı adına teşekkür etti.

 

 

İlçe Jandarma Komutanlığına yapmış oldukları ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman " Aziz Türk Milletinin huzur ve güveninin korunması konusunda canla başla çalışan, kendi canlarından önce bu cennet vatanın huzur ve güveni için yaşayan Jandarmamız 181 yaşında. 181 yıl önce kurulan Jandarma teşkilatının, o günden bu güne kadar aralıksız olarak iç güvenlik başta olmak üzere birçok alanda toplumun hizmetinde olduğunu, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler başta olmak üzere, toplumsal ve sosyal olaylarda her zaman canla başla mücadele ettiğine dikkat çekti. Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Ürgüp’ün huzur ve güven şehri olmasında görev alan jandarma teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.