Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’ye kimler zarar veriyor?

SİYASET 16.12.2020 - 20:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti’ye kimler zarar veriyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan başarılı çalışmalar ne yazık ki Nevşehir’de yapılamıyor.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti Hükümeti içeride ve dışarıda Türkiye düşmanları ile mücadele ederken ne yazık ki Nevşehir’de bazı AK Partili ve AK Partili isimler tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına atanan kurum müdürlerinin bu çalışmalara sekte vurması dikkatlerden kaçmıyor.   AK Parti’ye Nevşehir’de ne CHP ne İYİ Parti zarar vermiyor. AK Parti’ye Nevşehir’de sözde AK Partili olan ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümeti tarafından yapılan çalışmaların aksine millete inemeyen ve tepeden bakan isimlerin zarar vermesi dikkatlerden kaçmıyor.   AK Parti sayesinde bir yere getirilen ama getirilme gayesinin dışında işi gücü sadece gezmek, yandaşlarına torpil aramak ve AK Partili olmayı sadece yemek yemekten öteye anlayamayan kişi veya kişiler AK Parti’ye büyük zarar vermesi artık kamuoyu tarafından dilden dile dolaşmaya başladı.   AK Parti’nin Nevşehir’de yaşamış olduğu bu zarar karşısında acaba AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe nasıl bir çalışma yapıyor ve yaşanan tüm bu gelişmeleri AK Parti Genel Merkezine iletiyor mu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan başarılı çalışmalar ne yazık ki Nevşehir’de yapılamıyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti Hükümeti içeride ve dışarıda Türkiye düşmanları ile mücadele ederken ne yazık ki Nevşehir’de bazı AK Partili ve AK Partili isimler tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına atanan kurum müdürlerinin bu çalışmalara sekte vurması dikkatlerden kaçmıyor.

 

AK Parti’ye Nevşehir’de ne CHP ne İYİ Parti zarar vermiyor. AK Parti’ye Nevşehir’de sözde AK Partili olan ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümeti tarafından yapılan çalışmaların aksine millete inemeyen ve tepeden bakan isimlerin zarar vermesi dikkatlerden kaçmıyor.

 

AK Parti sayesinde bir yere getirilen ama getirilme gayesinin dışında işi gücü sadece gezmek, yandaşlarına torpil aramak ve AK Partili olmayı sadece yemek yemekten öteye anlayamayan kişi veya kişiler AK Parti’ye büyük zarar vermesi artık kamuoyu tarafından dilden dile dolaşmaya başladı.

 

AK Parti’nin Nevşehir’de yaşamış olduğu bu zarar karşısında acaba AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe nasıl bir çalışma yapıyor ve yaşanan tüm bu gelişmeleri AK Parti Genel Merkezine iletiyor mu?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.