MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partide 2 ilçe kongresi virüs engeline takıldı

SİYASET 27.03.2020 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Partide 2 ilçe kongresi virüs engeline takıldı

AK Partide iki ilçe kongresi Korona virüs salgını nedeniyle alınan kararlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partide iki ilçe kongresi Korona virüs salgını nedeniyle alınan kararlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.   İl Başkanı M. Rauf Yanar, geçtiğimiz günlerde 6 ilçe de yapılan kongrelerin ardından Merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongrelerinin Korona virüs nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle ertelendiğini belirtti.   Söz konusu ilçe kongrelerinin korona virüs tedbirlerinin kalkmasıyla birlikte ne zaman yapılacağına da karar verilecek.  
AK Partide iki ilçe kongresi Korona virüs salgını nedeniyle alınan kararlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partide iki ilçe kongresi Korona virüs salgını nedeniyle alınan kararlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

İl Başkanı M. Rauf Yanar, geçtiğimiz günlerde 6 ilçe de yapılan kongrelerin ardından Merkez ilçe ve Ürgüp ilçe kongrelerinin Korona virüs nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle ertelendiğini belirtti.

 

Söz konusu ilçe kongrelerinin korona virüs tedbirlerinin kalkmasıyla birlikte ne zaman yapılacağına da karar verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.