MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partide kongre takvimi başlıyor

SİYASET 04.10.2019 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Partide kongre takvimi başlıyor

AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başlıyor. 7 Ekim tarihinde delege seçimleriyle başlayacak olan süreç Parti genel merkezinin düzenleyeceği büyük kongre ile sonuçlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başlıyor. 7 Ekim tarihinde delege seçimleriyle başlayacak olan süreç Parti genel merkezinin düzenleyeceği büyük kongre ile sonuçlanacak.   AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın açıklamalarına göre 07 Ekim’de yapılacak delege seçimlerinin ardından belde mahalle başkanlıklarının belirlenmesi süreç devam edecek.   2020 Ocak ayı itibariyle ilçe kongrelerinin yapılması planlanan kongre sürecinde Mayıs ayına kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması hedefleniyor.   Önümüzdeki yılın yaz aylarında ise il kongresinin yapılması bekleniyor.
AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başlıyor. 7 Ekim tarihinde delege seçimleriyle başlayacak olan süreç Parti genel merkezinin düzenleyeceği büyük kongre ile sonuçlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’de kongre takvimi işlemeye başlıyor. 7 Ekim tarihinde delege seçimleriyle başlayacak olan süreç Parti genel merkezinin düzenleyeceği büyük kongre ile sonuçlanacak.

 

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın açıklamalarına göre 07 Ekim’de yapılacak delege seçimlerinin ardından belde mahalle başkanlıklarının belirlenmesi süreç devam edecek.

 

2020 Ocak ayı itibariyle ilçe kongrelerinin yapılması planlanan kongre sürecinde Mayıs ayına kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması hedefleniyor.

 

Önümüzdeki yılın yaz aylarında ise il kongresinin yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.