MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partili Belediyede Bunu Yaparsa

BELEDİYELER 29.07.2017 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Partili Belediyede Bunu Yaparsa

Göreme Belediyesi tarafından kasaba meydanında yapılan çalışmalar vatandaşları adeta isyan ettirdi.
  Göreme Belediyesi tarafından kasaba meydanında yapılan çalışmalar vatandaşları adeta isyan ettirdi. Göreme Belediyesi tarafından kasaba içerisinde yapılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ederken Belediye tarafından kasaba içerisinde ayrımcılık yapılarak çalışmalara yapılması turizmcileri ve kasaba halkını adeta isyan ettirdi.  Göreme Belediyesi tarafından yapılan uygulama sonrasında Belediye Başkanı Nuri Cingil’in ağabeyinin otelinin önüne kadar taş döşemesi yapılırken belediye başkanının ağabeyinin otelinin ardında kalan otellerin ise halen toprakta bırakılması dikkatlerden kaçmadı. Göreme’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin bile bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedikleri gözlenirken Belediye Başkanı Nuri Cingil’in neden böylesine bir çalışma yaptığı ise akıllarda soru işareti bıraktı. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bir konuya değinmeden geçemeyeceğiz. Kısa adı AK Parti olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne adına “Adalet” yazan bir partinin belediye başkanına bu davranışın hiç yakışmadığını belirtir Göreme’de adaletli bir çalışma yapmaya davet ederiz.   
Göreme Belediyesi tarafından kasaba meydanında yapılan çalışmalar vatandaşları adeta isyan ettirdi.

 

Göreme Belediyesi tarafından kasaba meydanında yapılan çalışmalar vatandaşları adeta isyan ettirdi.

Göreme Belediyesi tarafından kasaba içerisinde yapılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ederken Belediye tarafından kasaba içerisinde ayrımcılık yapılarak çalışmalara yapılması turizmcileri ve kasaba halkını adeta isyan ettirdi.  Göreme Belediyesi tarafından yapılan uygulama sonrasında Belediye Başkanı Nuri Cingil’in ağabeyinin otelinin önüne kadar taş döşemesi yapılırken belediye başkanının ağabeyinin otelinin ardında kalan otellerin ise halen toprakta bırakılması dikkatlerden kaçmadı. Göreme’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin bile bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedikleri gözlenirken Belediye Başkanı Nuri Cingil’in neden böylesine bir çalışma yaptığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bir konuya değinmeden geçemeyeceğiz. Kısa adı AK Parti olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne adına “Adalet” yazan bir partinin belediye başkanına bu davranışın hiç yakışmadığını belirtir Göreme’de adaletli bir çalışma yapmaya davet ederiz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.